חגים תפריט לסעודת הושענא רבה

• הוסף לסימניות
מה אתן מכינות לסעודה של הושענא רבה?

• הוסף לסימניות
ארוחות הצהרים די מאורגנות בראש. רוצה/צריכה להשקיע קצת יותר להושענא רבה (יש אורחים...)
כרוב ממולא אף פעם לא הכנתי, ולא מתחילה עכשיו נסיונות.

• הוסף לסימניות
זה מאכל של הונגרים, להושענא רבה ופורים...
יש לי דודים שאוכלים את זה בשמחת תורה ולא בהושענא רבה.
(אמא שלי (פולנית) אומרת שפשוט המנהג הגיע אליהם יום אחד אחרי כולם...)

• הוסף לסימניות
השורשים שלי מאוד הונגרים, אבל המטבח שלי כבר ממש לא.

• הוסף לסימניות
אני גם מארחת את ההורים אבל עושה חלק מתפריט החג
טרם חשבתי

שנה שעברה מנה ראשונה עשיתי עיגולי באגט עם ממרח מיונז דש מעושן וכו

ומנה שניה אוכל מהחג, שניצלים וכו'

השנה עוד נראה

• הוסף לסימניות
אם לא כרוב ממולא, אולי משהו דומה? יש רעיון?

• הוסף לסימניות
ארוחות הצהרים די מאורגנות בראש. רוצה/צריכה להשקיע קצת יותר להושענא רבה (יש אורחים...)
חמותי הבשלנית מכינה כרוב ממולא טעים מאדדדד
אל תתייאשי כ״כ, אני יכולה להשיג לך את המתכון כדי שבטוח יצליח לך בעז״ה!

• הוסף לסימניות
קרפלאך במילוי כבד, בדיוק הכנתי לראשונה את הקרפלאך של חמותי בערב יו״כ ויצא ממש טעים וקל להכנה.
מקווה שלא תתנפלו עלי במתכונים... :cool: כי יש לי פחות סבלנות לכתוב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה