תפריט מחשב, (די) דחוף

• הוסף לסימניות
שלום.

קיבלתי הצעת מחיר, אשמח לשמוע חו"ד, האם זה טוב בשבילי - גרפיקאי, והאם המחיר טוב.

תודה.

צפה בקובץ המצורף 232872

קבצים מצורפים

• מחשב גרפיקה נייח.png
    KB 75.5 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
מפרט טוב מחיר טוב.
כמה הערות קטנות:
הספק כח- אני לא הבנתי מה הוא שם לך בדיוק.
הלוח- כל החיבורים הללו מייקרים את הלוח בכ-80 ש"ח, אם יש לך כרטיס מסך חיצוני אין לך צורך בהם, וגם אין לך אפילו איך להשתמש בהם. אז חבל.
את הזיכרון כדאי לפצל 4+4
את הדיסק הקשיח הרגיל לקחת מהירות 7200, מבחינת מחיר זה הבדל של כמה עשרות שקלים בסה"כ וזה כדאי.
הSSD של קינגסטון לא נחשב הכי אמין.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תודה לך פרסומון.

לא הבנתי כלום מה שכתבת לי על הכרטיס מסך, אבל אני אשאל אותו על זה.

אבל יש לך אולי טיפים נוספים לומר לי, חוץ ממה שהמפרט טוב ביחס למחיר, אבל אם יש דברים נוספים שכדאי להשקיע אם יש לי תקציב, ולא שיש לי, אבל אם אדע שיש דברים שכדאי וחשוב להשקיע, אעשה זאת, אז... אשמח לשמוע.

תודה.

עוד שאלה קטנה, שאלתי איזה ניק בפורום שהתעניינה לפני כמה זמן על מחשב לגרפיקה, מה היא קנתה ואם היא מרוצה, והיא השיבה לי, שבסוף היא קנתה מק והיא אומרת שפשוט אין דברים כאלה, אשמח לשמוע חוות דעת מקצוענית, תודה.

• הוסף לסימניות
הרבה פה בפורום ממליצים על פרסומון בתור מוכר מחשבים אמין וטוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחום זכריש;1569753:
דבר ראשון תודה לך פרסומון.

לא הבנתי כלום מה שכתבת לי על הכרטיס מסך, אבל אני אשאל אותו על זה.

אבל יש לך אולי טיפים נוספים לומר לי, חוץ ממה שהמפרט טוב ביחס למחיר, אבל אם יש דברים נוספים שכדאי להשקיע אם יש לי תקציב, ולא שיש לי, אבל אם אדע שיש דברים שכדאי וחשוב להשקיע, אעשה זאת, אז... אשמח לשמוע.

תודה.

עוד שאלה קטנה, שאלתי איזה ניק בפורום שהתעניינה לפני כמה זמן על מחשב לגרפיקה, מה היא קנתה ואם היא מרוצה, והיא השיבה לי, שבסוף היא קנתה מק והיא אומרת שפשוט אין דברים כאלה, אשמח לשמוע חוות דעת מקצוענית, תודה.
לגבי הכרטיס מסך- כתבתי, שאם יש לך כרטיס מסך חיצוני, אז כל החיבורים בלוח, שהוא כתב לך, מיותרים.
לגבי מק, א. זה עולה הרבה יותר, ולדעתי, במחיר של מק, אתה יכול לקנות PC יותר מהיר ממק. ב. הPC היום הוא לא הPC של פעם, עובד כמו סוס עבודה. ג. הרבה מאד תוכנות לא מתאימות למק, וזה מפריע מאד! במהלך העבודה.
נכתב ע"י 3 פינות;1569767:
הרבה פה בפורום ממליצים על פרסומון בתור מוכר מחשבים אמין וטוב.
תודה. הוא שאל אותי, ואני לא מקבל הזמנות עד אחרי פסח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה