תפריט מסודר ובריא לדיאטה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nc;1356016:
נשמע לי שהמנעות מסוכר בלבד (ולא מגלוטן) תשיג את אותו האפקט.

אני חושבת שהמנעות מגלוטן עוזרת בשמירה מפני הסוכר.
בכל אופן, לא אני המצאתי את השיטה לכן אני לא יודעת להגיד מה בדיוק עומד מאחוריה. אני רק יודעת להגיד שזו הדיאטה היחידה שלא הייתי רעבה ולא נהייתי עצבנית רק מלחשוב מה אני צריכה לאכול ומתי.

חני

• הוסף לסימניות
פחמימות הופכות לסוכר- אבל פחמימות יש גם בתפו"א ואורז, לא רק בלחם.

• הוסף לסימניות
חלי ממן
http://www.heli-group.co.il/diets.php?mpid=18
אורח חיים בריא ודיאטה הכי טובה שיש !! מניסיון!!
יש לך כאן מגוון תפריטים לפי קלוריות ומגוון ענק של מתכונים , תחליפי ארוחות ורעיונות איך לאכול טוב בריא ולרדת במשקל בקלי קלות
בלי שום מדבקות כדורים טיפות מדכאי תאבון וכדומה..
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י michal23;1356091:
חלי ממן
יש לך כאן מגוון תפריטים לפי קלוריות ומגוון ענק של מתכונים , תחליפי ארוחות ורעיונות איך לאכול טוב בריא ולרדת במשקל בקלי קלות
בהצלחה!

מצטרפת לגמרי!!!
נראה לי שבסופו של דבר, בדיאטה הזו, אוכלים טוב יותר, אוכל שאת אוהבת, בצורה מסודרת ובריאה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י michal23;1356091:
חלי ממן
בהצלחה!

תודה!!!
קלעת למטרה.....
מקןןה שהעמוד בדיאטה ולא אגיד
טוב ממחר.....;)

• הוסף לסימניות
לא עברתי על כל האשכול
אבל מנסינוני המר,:mad:
לא להגזים מידי הרבה, זה חוזר כמוברנג ועולים אחרי זה הרבה יותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1355927:
לא. לא לאכול גלוטן זה לא לאכול מחמשת מיני דגן (כמו צליאק ל"ע)
אפשר לאכול תפו"א (סתם באופן כללי רצוי להמעיט מהם שכן זו פחמימה ריקה), אורז, תירס, בטטה וכו'.
מה אכלתי?
בבוקר - פרכיות אורז (זה היה הלחם שלי), גבינות, ירקות, טונה, ביצים
צהרים - עוף/בשר/דג + אורז וירקות מאודים או תירס, סלט חי
ערב - כנ"ל בוקר.
בין לבין - פירות (בלי להגזים - הם מלאי סוכר), יוגורט, אגוזים (מאד משביע וממלא)

שימי לב, ההדגשה היא גם ללא סוכר. כי רק ללא גלוטן זה לא דיאטטי יש היום ה-כ-ל ללא גלוטן - ופלים, רוגלך וכו' ולא לזה התכוון המשורר.

גיסתי שומרת את הדיאטה הזו כבר כמה שנים והפכה מאישה מלאה (מידה 46) לאישה רזונת (מידה 36)
אני עשיתי את זה לפני כשנתיים, במשך שלושה חודשים וירדתי קרוב ל-10 ק"ג. אח"כ היה ערב פסח ונסתי להריון וזה שבר לי את זה. בעז"ה עכשיו אני רוצה לעשות זאת שוב.

חני

זה נקרא דיאטה 'דלת פחמימות' והיא הדיאטה הכי בריאה!!!

אני עשיתי את זה ובמשך חצי שנה הורדתי 15 קילו.
והרגשתי טוב.

צריך לאכל כל יום סך הכל 40 פחמימות ליום. (על כל מוצר מופיע בטבלה כמה פחמימות יש ב100 גר')

הרעיון של הדיאטה, שפחמימות מטבען, ברגע שאכלת אותן, הם מאותתות לגוף שהוא צריך עוד, והגוף מרגיש צורך לפחמימה, וככה אוכלים עוד פחמימה ואז יש צורך לעוד פחמימה וזה גלגל שלא נגמר שרק הולך וגדל.

לכן ביומיים הראשונים לדיאטה מאד קשה, ממש הרגשת רעב, אבל לאט לאט מיום ליום זה פוחת ופוחת, ואחר כך לא מרגישים רעב בכלל כי בקושי יש פחמימות.

סוכר הופך לפחמימה בגוף לכן גם סוכר אסור.

• הוסף לסימניות
אורז, תפו"א פריכיות למינהן הן פחמימות לכל הדיעות.
וזו דיאטה קשה.

ניסיתי אותה והייתי כל הזמן רעבה רעבה רעבה רעבה רעבה.

• הוסף לסימניות
מנהלת המכון לתנועה מבריאה ברח' סמטת מנשה, בלומי ראם, מתמצאת מאד בתחום היא גם מוציאה עלוני בריאות בעיקר בנושא זה ולאחרונה אף התחילה לשלוח במייל, בררי אצלה האם היא שלוחת רק לחברות המתעמלות במכון

• הוסף לסימניות
בכייף ! אם החלטת ללכת על זה ואת צריכה עזרה דברי איתי ואכוון אותך!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלאפון;1356295:
תודה!!!
קלעת למטרה.....
מקןןה שהעמוד בדיאטה ולא אגיד
טוב ממחר.....;)

בכייף ! אם החלטת ללכת על זה ואת צריכה עזרה דברי איתי ואכוון אותך! (חלי ממן)
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה