כללי תפריט קיר למזנון חלבי

• הוסף לסימניות
כחלק ממיתוג העסק מחדש התבקשתי להכין תפריט+מחירון שיתלה על הקיר מאחורי הדלפק.
גודל 1.2 מטר גובה, 4 מטר רוחב על קאפה.

אשמח לשמוע חוו"ד.

קבצים מצורפים

• תפריט - ענק.jpg
    1.3 MB · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
גלידה במגון טעמים עדיף לעשות בשורה אחת שיראה ישר.
והתפריטים עדיף שיתחילו באותו גובה, אבל חוץ מזה זה מהמם!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
הסנדביץ מימין לא מדבר באותה שפה של שאר התמונות כי הוא צרוב על רקע לבן.
אם כל התמונות לא צרובות, קחי גם תמונה של סנדביץ לא צרוב.

למה שם המזנון לא מופיע למעלה?
האם הפונט, הצבע החום והפסים האכלסוניים בתכלת ברקע הם חלק מהשפה המותגית?

(אה, וגם אני לא בטוחה בכל שקאפה זה רעיון טוב. היא תתעקם בגלל הלחות, בטח במזנון שיש הרבה אדים. עדיף משהו אחר, אולי שמשונית, אולי טאפט שנצמד לקיר, כדאי לבדוק מה מקובל בתחום)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;577839:
הסנדביץ מימין לא מדבר באותה שפה של שאר התמונות כי הוא צרוב על רקע לבן.
אם כל התמונות לא צרובות, קחי גם תמונה של סנדביץ לא צרוב.

למה שם המזנון לא מופיע למעלה?
האם הפונט, הצבע החום והפסים האכלסוניים בתכלת ברקע הם חלק מהשפה המותגית?

שם המזנון מופיע בכל מיני מקומות בחנות, נראה לכם שצריך לשים את זה גם על הקאפה?

הצבעים הם אכן חלק מהשפה המותגית.

נכתב ע"י naamah;577839:
(אה, וגם אני לא בטוחה בכל שקאפה זה רעיון טוב. היא תתעקם בגלל הלחות, בטח במזנון שיש הרבה אדים. עדיף משהו אחר, אולי שמשונית, אולי טאפט שנצמד לקיר, כדאי לבדוק מה מקובל בתחום)

הקיר האחורי הוא אבן ירושלמי כך שאין דרך להדביק על הקיר ישירות. שמשונית אני לא מעוניין לעשות כי היא לא עומדת כ"כ יפה, וחוץ מזה שיש קולט אדים מצויין, כך שלא נראה לי שזה ישפיע לרעה על הקאפה.

• הוסף לסימניות
ממש מהמם .דבר אחד נראה לי שהתמונות מדי נמוכות אולי אפשר למצוא לזה שום מקום למעלה מתחת כותרות התפריטים כמו רקע

• הוסף לסימניות
לי משום מה נדמה שהעמודות צפופות מדי.

• הוסף לסימניות
יפה מאד!!!! מצטרפת להערה לגבי היישור.
לגבי חומר ותליה - מה דעתך על שמשונית מתוחה על גבי לייסטים?

אגב, איפה המזנון? עשית לי חשק...

• הוסף לסימניות
למרות שהרקע עם הפסים האלכסוניים הוא חלק מהשפה המיתוגית, בכל זאת זה מפריע בעין - לקריאות.
אולי כדאי לשלב את הפסים רק למעלה ולמטה ואת הטקסט להניח על רקע חלק יותר.

וגם הטשטוש בקצות התמונות ע"מ לשלבן ברקע, לא מוצלח כאן מספיק. (בכלל נראה לי שזה פחות "הולך" כבר...)
אולי תנסה דרך שילוב אחרת לתמונות? בלי הטשטוש הזה.
יתכן שזה עניין של טעם, קח את דברי בערבון מוגבל.

נקודה למחשבה.

• הוסף לסימניות
גם לי הפריע טשטוש התמונות
בנוסף חסר הפרדה ברורה יותר בין העמודות
או ליצור רווח משמעותי בין עמודה לעמודה

• הוסף לסימניות
דבר ראשון העבודה בכלליותה מאוד יפה, אך אני מצטרף להערות קודמי ביחס לשיפורים נדרשים.

לעניין קאפה, מאוד מאוד לא מומלץ לבצע זאת על קאפה, מנסיון! קאפה נוטה לקבל "בטן" - להתעגל - במיוחד בגדלים כאלה! המלצה שלי בקש PVC תפוח Pallight (עדיפות של חברת פלרם, יש תחליפים סיניים שלא מומלצים), עובי 5 מ"מ לפחות וזה יחזיק מעמד הרבה מאוד זמן.

• הוסף לסימניות
עבודה נאה, ומעוררת תיאבון.
גם לי נראה כי אין די רווח בין העמודות, אבל קשה לי לדמיין את העבודה בגודלה האמיתי. כאן זה נראה צפוף מידי.

• הוסף לסימניות
אולי תנסה לעשות חלק מהעמודות עם רקע בהיר יותר, אחת כן אחת לא?

סה"כ יפה מאוד והתמונות ממש טובות!

מצטרפת למה שאמרו על הקאפה, זה לא חומר חזק מספיק, מעולה לתערוכות ותצוגות אבל לא כ"כ עמיד.

• הוסף לסימניות
ראשית תודה לכל המגיבים.

הצפיפות בין הקטעים זה אילוץ בין לשמור על קריאות התפריט לבין גודל הקיר עליו הוא אמור להיות. ואגב, בגודל המקורי זה לא כ"כ נורא.
הרעיון לעשות חלק מהעמודות עם רקע בהיר יותר הוא רעיון מצוין, נראה לי שאיישם אותו.

לגבי חומר ה'קאפה' איידע את הלקוח במה בשכתבתם שהוא לא מחזיק יפה לאורך זמן.

על השאלה איפה המזנון... הוא במודיעין עילית. אולי בשבוע הקרוב נעלה עוד עבודות עם יותר פרטים.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לדעת קודמי שהמעבר בין התמונה לרקע הלבן קצת מיושן.

סליחה שנגעתי,
אבל אולי כדאי לעשות משהו בסגנון הזה (או כל צורה אחרת. זה נעשה בדקה כמובן אך אפשר לשחק עם צבעים ואפילו טיפה הצללות)

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    2.7 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
הנני מצטרף לדברים הנבונים הנ"ל

הגם שאהבתי שלא נתפתתית שהטקסט יגלוש לתחום התמונות דבר שמתיש נורא את הקורא בו (שרעב בלאו הכי..)
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה