תפרתי תמונה

• הוסף לסימניות
תפרתי עוניה מבד לבד
ועשיתי קולאג' בPhotoshop

יש לי שאלה
אני מחפסת ללמור איור ידני
אולי אתם מכירים מורה טובה בירושלים
בית שמש או ביתר (עדיף בביתר)

תודה רבה!

קבצים מצורפים

• <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
    KB 272.1 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
אוי, איזה מותק!!!
את ממש יצירתית וידיך ידי זהב (:
אהבתי את האוניה התפורה במאד מאד,
וגם את הציור המדהים שנלווה אליה מאחור! נראה ידני!

• הוסף לסימניות
איזה יופי!

• הוסף לסימניות
יש אחת יוכבד ווייל מבית שמש.

• הוסף לסימניות
וואו... ממש יפה!!!!

• הוסף לסימניות
איזה רעיון נחמד!
זה נראה לי מאד מקורי להוציא סידרה של תמונות בסגנון המיוחד הזה!
הצלחות!

• הוסף לסימניות
איזה מתוק ומלא חן!
ממש דגדגת לי לשבת ולרקום משהו, במקום לשבת מול מחשב... אין כמו העבודות הידניות, אין!

• הוסף לסימניות
מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מגרה לתלות כזה דבר בחדר ילדים....

• הוסף לסימניות
חיתוך לבד יפה ומדויק דורש מיומנות, חיתוך חלקי הסירה בעיקר החלקים הקטנים מושלם.
התפירה...אין מילים.

• הוסף לסימניות
מתאים לי הסגנון הזה... הציורים שלך והעבודות - מקסימות אותי ומושכות להסתכל ולא לשבוע!

• הוסף לסימניות
אסתי הס בביתר. מעולה ובעלת נסיון הן בציור והן בהוראתו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה