אם זה היה נכון הייתי כותבת בראש חוצות אבל "לצערי" אני לא מעורבת לא מבחינת הגרפיקה ולא מבחינת הביצוע... וחבלנראה לך שמישהו לא הבין
ובלי קשר, זו לא בושה להעלות פרויקטים לחוו"ד, מחמאות והערות, ניתן להחכים עד מאד.
נכתב ע"י רמז;767737:נכתב ע"י סתם;767626:האמת היא פירסומת חמודה
אבל גם הערות:
צימר הייתי מאד רוצה לראות תמונה > לא הייתי הולכת לשום צימר בלי לראות מה האופי של המקום
יש הרבה חרדים שאין להם אינטרנט
היום בד"כ התמונות די אמינות ( בשינוי צבע אווירה וכו', אבל אפשר לקלוט רעיון)
התמונות אמינות? או שכן או שלא?
לגבי האינטרנט אפשרי בחוברות פירסום
התמונות די אמינות מנסיון! ( תלוי במחיר אולי?)
תראו כמה אנחנו מסתכלים על חיצוניות
סה''כ הרעיון מדהים, נראה לי שאין חולק על כך, אבל רק בגלל העיצוב המיושן קצת- רוב האנשים לא נמשכו.
תגידו לי אם טעיתי!!!
תראו כמה אנחנו מסתכלים על חיצוניות
סה''כ הרעיון מדהים, נראה לי שאין חולק על כך, אבל רק בגלל העיצוב המיושן קצת- רוב האנשים לא נמשכו.
תגידו לי אם טעיתי!!!
נכתב ע"י אלפא ביתא;768427:תראו כמה אנחנו מסתכלים על חיצוניות
תגידו לי אם טעיתי!!!![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים