שיתוף תצאו לטייל גם בחורף

• הוסף לסימניות
רחלי- כיף להסתכל על הציורים שלך כמו תמיד
האוירה פשוט מתפרצת מהציורים שלך

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אלופה!
איזה כיף ששיתפת!
פשוט מתוק!
יש לי שאלה את משתמשת בAI בציורים שלך?
אם כן רק להשראה?

• הוסף לסימניות
אלופה!
איזה כיף ששיתפת!
פשוט מתוק!
יש לי שאלה את משתמשת בAI בציורים שלך?
אם כן רק להשראה?
תודה רבה יקרה

אני אף פעם לא משתמשת בAI !!!
גם לא להשראה!!
בעיניי זה רק חוסם את הדימיון והיצירתיות
ובד"כ גם רואים את זה בתוצאה

אם אני צריכה רפרנס זה שאטרסטוק או פינטרסט

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מטורף לגמרי!
הרגשתי כאילו אני בסצנה של דיסני או פיקסאר...
הפרספקטיבה מיוחדת, הצבעים חיים, ההצללות והתאורות מושלמות... רמה אחרת!

• הוסף לסימניות
מעולה ממש!
הקומפו', התאורה והאוירה ההחורפית העליזה, התנועתיות, הכל מיוחד ומוצלח ביותר!

• הוסף לסימניות
איזה מתוק
ציור מושקע ומקצועי
אהבתי את הסגנון
את אלופה !!!

• הוסף לסימניות
מדהים!!
פשוט לפתוח את התמונה ולבהות!

• הוסף לסימניות
אוח כמה יפה!
ואני מת על המברשת אינק הזאת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה