תצוגה באנגלית במחשב

• הוסף לסימניות
המחשב שלי הוא בעברית, אבל כשאני מעלה קבצים - הוא תמיד מראה לי את השמות של התיקיות באנגלית, וכן גם כשאני לוחצת על תפריט של קובץ (דווקא בחלונית של העלאת קבצים) הוא מראה לי הכל באנגלית.
מה אפשר לעשות?

תודה רבה!
1581197007851.png

1581196975354.png

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
יש למישהו מידע בנוגע לזה?

• הוסף לסימניות
up

• הוסף לסימניות
זה כנראה נובע מהעובדה שהמערכת עצמה לא הותקנה מלכתחילה בעברית, והמערכת היא אנגלית במקור, רק עם הסבה לעברית
נסו לעבור על ההוראות כאן, זה יהיה קצת שונה בגלל ווינדוס 10

• הוסף לסימניות
יותר נראה לי שכרום לא הותקן מלכתחילה בעברית, כי לי המערכת בעברית מקורית וכך גם אצלי אותו דבר אבל את כרום התקנתי מלכתחילה באנגלית אז אולי זה בגלל זה.
סתם לא ברור לי מה העניין הגדול.

• הוסף לסימניות
יותר נראה לי שכרום לא הותקן מלכתחילה בעברית, כי לי המערכת בעברית מקורית וכך גם אצלי אותו דבר אבל את כרום התקנתי מלכתחילה באנגלית אז אולי זה בגלל זה.
סתם לא ברור לי מה העניין הגדול.
חושבת שהתקנתי בעברית.
איך אפשר לבדוק.

זה כנראה נובע מהעובדה שהמערכת עצמה לא הותקנה מלכתחילה בעברית, והמערכת היא אנגלית במקור, רק עם הסבה לעברית
נסו לעבור על ההוראות כאן, זה יהיה קצת שונה בגלל ווינדוס 10
תודה!
לא ממש הצלחתי למצוא התאמה בין מה שכתוב לבין מה שבמחשב.
המחשב שלי כולו בעברית, לא מצאתי באף מקום שכתוב משהו באנגלית ולא בעברית.
הבעיה היא רק כשאני מעלה דברים למייל / לאתרים.

• הוסף לסימניות
לא ממש הצלחתי למצוא התאמה בין מה שכתוב לבין מה שבמחשב.
המחשב שלי כולו בעברית, לא מצאתי באף מקום שכתוב משהו באנגלית ולא בעברית.
הבעיה היא רק כשאני מעלה דברים למייל / לאתרים.
הגדרות > זמן ושפה > שפה > הוספת חבילת עברית, ובחירת תצוגה בעברית
לבדיקת השפה: לוח הבקרה > שעה ואיזור > איזור > לשונית שניה > העתק הגדרות, ניתן לראות מהן ההגדרות של חשבון המערכת (אם זה לא שונה)
---------וכמו"כ כדאי לסמן שם את שני המשבצות ולאשר
כמובן להכניס את השינויים בתוקף, צריך להפעיל מחדש את המחשב

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הגדרות > זמן ושפה > שפה > הוספת חבילת עברית, ובחירת תצוגה בעברית
לבדיקת השפה: לוח הבקרה > שעה ואיזור > איזור > לשונית שניה > העתק הגדרות, ניתן לראות מהן ההגדרות של חשבון המערכת (אם זה לא שונה)
---------וכמו"כ כדאי לסמן שם את שני המשבצות ולאשר
כמובן להכניס את השינויים בתוקף, צריך להפעיל מחדש את המחשב
תודה רבה.
זה לא עזר לצערי.
בהגדרות כבר מותקנת חבילת עברית.
גם בלוח הבקרה הכל בעברית.

הבעיה היא רק כשמעלים קבצים לאינטרנט.

• תודה
Reactions: aeb
  • הוסף לסימניות
משהוא מכיר פתרון?
לשינוי שפת חלון 'פתח קבצים' - לעברית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה