כללי תצוגה בתיבת המייל

• פותח הנושא gol
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הכנתי ללקוח לוגו וכו'.
עכשיו הוא רוצה את הלוגו בתור תצוגה בתיבת המייל.
כלומר יופיע הלוגו שלו ומתחת שם העובד ששלח את המייל.
אף פעם לא עשיתי דבר כזה.
משהו יכול להנחות אותי?
יש בזה כללים?
מה השלבים?
זה תלוי מה תוכנת המייל שמשתמשים?
זה משהו מסובך?
כמה לוקחים על דבר כזה?
תודה לעונים.

• הוסף לסימניות
איזה מייל יש לו? (אאוטלוק / גימייל / וואלה וכו')

• הוסף לסימניות
זה נקרא חתימה למייל.
הוא צריך להגדיר את זה אצלו.
את בסך הכל מכינה לו את הלוגו בגודל הרצוי.
אני לא גובה על זה כלום...

• הוסף לסימניות
המייל שלו על אאוטלוק ומובנה על ג'ימייל.
אז איך אני מכינה?
באיזה גודל?
ומה ההוראות להכניס את זה לתיבת מייל?

• הוסף לסימניות
בקיצור, הוא משתמש עם אאוטלוק,
הוא צריך להגדיר בחתימה אצלו בדיוק מה הוא רוצה, או להוסיף תמונה וכד' (לוגו)
זה לא שייך לגרפיקאי,
חוצמזה שצריך לעשות את זה על המחשב שלו או להשתלט לו על המחשב
(זה לא הגדרה שמגדירים בעיצוב או ייצוא הלוגו:rolleyes:)

• הוסף לסימניות
את זה אני מבינה, שהוא צריך להכניס את זה אצלו.
השאלה שלי פשוטה:
מה הגודל של הקובץ שאני צריכה להכין?
האם גם לוגו וגם שם העובד או שאת זה מכינים באאוטלוק עצמו? איזה סוג קובץ? מה המשקל שלו? ומה השלבים שאני יגיד לו איך להכניס את זה לתיבות?
זה הכל.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם.
הסתדרתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה