כללי תצוגה ממוזערת של קבצי eps | ai | ps בתוך התיקיות

• הוסף לסימניות
המחשב שלי אחרי פירמוט, ובעבר הורדתי מפה תוסף שנתן תצוגה ממוזערת של הקבצים בסיומות הנ"ל (נראה לי rcpro העלה)
בחיפושים באתר עולים אשכולות עם דיונים בנידון, אך כל הקבצים המצורפים פגומים.
אודה לעזרתכם!

• הוסף לסימניות
תוכלו אולי להעלות לכאן את תוכנה לא כלינק?
האם זה עובד גם בווינדוס 7?

• הוסף לסימניות
למה לא להשתמש בברידג׳? הוא נועד בדיוק בשביל זה.

• הוסף לסימניות
נכון, הוא באמת מצויין בשביל זה.
אך לפעמים נח שפותחים תיקיה ויש בה קבצים ממספר תוכנות שונות, לאו דווקא של אדובי, ורואים את תוכנם בלי לפתוח תוכנות עזר.

• הוסף לסימניות
הורדתי את הקובץ (אחר שנתיב פתחו לי את האתר)
רק לחיצה עליו מעלה שגיאה שהקובץ אינו חוקי ביישום win 32
???

וברידג' מבחינתי מיותר פעמים רבות, התרגלתי שהתיקיה פתוחה, ואם יש תצוגה אני רואה בדיוק מה היא מכילה, כולל קבצים לא של אדובי, ומתוך התיקיה אני מילא מבצעת את כל הפעלות הנדרשות, מעבירה לנמען דואר, מכווצת כשצריך, גוזרת מדביקה...... וכו' וכו'
כמה שפחות תוכנות פתוחות ברקע עדיף תמיד.

• הוסף לסימניות
אולי זה?

קבצים מצורפים

• KaSaLong.Thumbnails1.4_2.rar
    KB 432.8 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
אכן, תודה!!

• הוסף לסימניות
התקנתי את הקובץ ואני לא רואה את הקבצים, למה?

• הוסף לסימניות
אולי את לא עומדת על תמונות ממוזערות?

• הוסף לסימניות
למה זה לא עוזר לי? התקנתי, מה הלאה?

• הוסף לסימניות
איזה יופי!
פתאום גיליתי כמה הרבה דברים יש לי...

• הוסף לסימניות
מציג לי psd, tiff אבל לא קבצי ai וeps
למה?

• הוסף לסימניות
אצלי זה לא עוזר בכלל, מה עושים?

• הוסף לסימניות
אצלי מציג PSD CS5 וגם AI אבל לא EPS.
מעולה. תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה