תצוגה מפוקסלת

• הוסף לסימניות
עיצבתי אלבום דיגטלי גודל הדף 30-60 הרזולציה 300
בפוטושופ התמונות נראות מצוין בתצוגה המקדימה הרגילה במסך התמונות מפוקסלות לגמרי התמונות עצמן באיכות גבוהה
עיצבתי כבר המון אלבומים ואף פעם זה לא קרה לי משהו יודע איך זה אמור לצאת לי בהדפסה
מה עושים ? אני חיבת לסגור היום את האלבום הזה:confused:

• הוסף לסימניות
תבדקי בפוטושופ בתצוגת פיקסלים מלאה, איך זה נראה.

• הוסף לסימניות
בתצוגת הפיקסלים בפוטושופ זה נראה בסדר בגודל ההדפסה זה מצוין אפילו שאני מגדלה עוד
תצוגת המסך הרגילה (אחרי שסגרתי לJPGׂׂ ׁׂמשקפת את ההדפסה?

• הוסף לסימניות
יכול להיות שסגרת JPG על איכות נמוכה?

• הוסף לסימניות
לא
סגרתי באיכות גבוה (9)
משו יודע מה עושים ?

• הוסף לסימניות
אם הבעיה רק בJPG ולא בפוטוש' הייתי אומרת לך לבדוק שוב.
יכול להיות שפשוט היה מוגדר לך איכות נמוכה בסגירה הסופית.

• הוסף לסימניות
מה זה "התצוגה המקדימה הרגילה במסך"?
באיזו תוכנה את צופה?

תנסי לצפות בתוכנה אחרת.

• הוסף לסימניות
גמרתי לעצב הכל סגור ומוכן למשלוח פתחתי את התמונות בתצוגה מקדימה שניה לפני ששלחתי להדפסה לביקורת אחרונה והנה הכל מפוקסל
ניסתי לסגור שוב מהקבצים של פוטושופ באיכות גבוה ולא עזר
אייש אני בלחץ...

• הוסף לסימניות
במאפייני הקובץ- מה גודל התמונה? מה משקלה?

• הוסף לסימניות
גודל 10.0 MB
זה דפים באלבום דיגטלי
גודל 30-60
רזולציה 300 פקסלים
סגור בגייפג באיכות 9 גבוה
ניסיתי לעלות לפה דף אחד אבל זה קובץ ענק לא נותן לי

• הוסף לסימניות
תשלחי לי תקובץ באישי

• הוסף לסימניות
הי בוקר טוב .... לטובי
שולחת לך

• הוסף לסימניות
בס"ד תודה לכל העוזרים ובמיוחד לגרפוטובי בטעות פתחתי את גודל הדף והגדרתי את הרזולציה לפקסלים לסנטמטר במקום לאינץ סידרתי את זה והכל בא על מקומו בשלום
ב"ה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה