כללי תצוגה מקדימה בווינדוס 7

• הוסף לסימניות
שלום.
שמעתי שיש אפשרות של תצוגה מקדימה בתיקיות של קבצי פוטושופ וכדו' בווינדוס 7. האם זה נכון, וא"כ איך?
תודה

• הוסף לסימניות
כן זה נכון
בבקשה,
ההוראות בפנים

קבצים מצורפים

• הצגת קבצי פוטושופ ואילוסטריטור.rar
    KB 428.9 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
בס"ד

תודה רבה, יש לי win xp ועובד מצוין, הוא מציג אצלי קבצים מ cs3 - cs4 - cs5 וגם eps.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש לי וינדוס 7 וזה עובד גם עובד ומציג קבצים מגרסת CS3 ועד CS5
רק מה לא תמיד אבל לרוב כן.

• הוסף לסימניות
יתכן שזה לא עובד אצלי כי יש לי גירסת 64 ביט?

• הוסף לסימניות
וואו גדול, ועובד חלק WIN7 32. אבל רק על PSD לא EPS

ד.א. שמעתי שאפשר להציג בקלות EPS אם מתקינים גוגל פיקאסה.
תנסו ותגיבו

• הוסף לסימניות
וואו גדול, ועובד חלק WIN7 32. אבל רק על PSD לא EPS

ד.א. שמעתי שאפשר להציג בקלות EPS אם מתקינים גוגל פיקאסה.
תנסו ותגיבו

• הוסף לסימניות
גם לי זה לא עובד

• הוסף לסימניות
גם לי לא.

• הוסף לסימניות
גם לי זה לא עובד, לחלק עובד ולחלק לא? במה זה תלוי?

• הוסף לסימניות
הקפצה
האם אתם יודעים למה הוא לא עובד ?
איך משנים 64 ביט ל32

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה