כללי תצוגה מקדימה של קבצי אילוס' | הוראות התקנה למה שהועלה בעבר

• פותח הנושא od
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קניתי מחשב חדש, ואני לא מסתדרת בלי התצוגה של קבצי אילוס' שפינקו אותי באדיבות פרוג.
יש לי את ההתקנה, אך אין לי הוראות היכן למקם את הקובץ. הואילו לנדבם שוב. ישר כח ושנה טובה.

• הוסף לסימניות
מקווה שלזה התכוונת... (תמיד טוב להעתיק גם את ההוראות...)

מכניסים את שני הקבצים עם סיומת dll לתוך התיקיה הבאה
C:\Program Files\Common Files\Adobe\Shell
לאחר מכן מפעילים את שני קבצי הרישום ומופיע חלון עם שאלה האם להוסיף את המידע לתוך הרישום
ללחוץ כן, ועכשיו לא תצטרכו יותר לפתוח קבצי פוטושופ אילוסטרייטור וeps בשביל לראות את תכולתם אלא יש תצוגה מקדימה ממוזערת כשהתקיה במצב "תמונות ממוזערות"
אלא שיש משום מה קבצים בודדים עקשנים שלא רואים את תכולתם.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, אפשר הסבר? אני משתמשת בברידג' אבל הדרך שלכם נשמעת יותר פשוטה וקלה
רק בהתקנה אפשר לסדר את זה או שאפשרי גם לאחר מכן?

• הוסף לסימניות
למישה ו יש ת'תוכנה?

• הוסף לסימניות
אלו הקבצים. לכו לפי ההוראות.

קבצים מצורפים

• 83769.rar
    KB 457.3 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
pure (אני מקווה שהניק ה'טהור' הזה יזכה אותך ביום הדין....)
את ההוראות הטלו ביצעתי וכלום.
זה רק ל-cs2????
יש למישהו עוד רעיון, קשה לי לוותר......

• הוסף לסימניות
אין לי מושג. אני על CS2 וזה מעולה. אבל יתכן שזה באמת רק ל CS2.
(אולי תנסה להכניס את 4 הקבצים שיש שם. יכול להיות שזה יעזור.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה