כללי תצוגה מקדימה של קבצי pdf ב windows7

• הוסף לסימניות
התקנתי במחשב את ה-WINDOWS7 ושאני עושה תצוגה לפי משבצות שאני אראה מה יש בקובץ הוא נשאר בסמל של פי די אף, מה עושים? צריך להתקין משהו?
דחוף אני צריכה לסגור עיתון ואני צריכה תשובה דחופה

• הוסף לסימניות
כנראה שיש לך רק אדובי רידר ולא אקרובט, אם יש לך גם אקרובט, לחצי על הימני ובחרי באופציה שיפתח תמיד קבצים עם אקרובט, זה אמור לפתור את הבעיה

• הוסף לסימניות
תודה, זה המחשב בעבודה ובאמת הטכנאי התקין את אדובי רידר אומר ונראה תודה

• הוסף לסימניות
לא עזר... מה עושים? דחוף!!!

• הוסף לסימניות
אני עובדת על windows7, תצוגת הpdf - נראית. תנסי להגדיר סמלים גדולים

• הוסף לסימניות
זה אמור לעבוד, כנראה לא הגדרת.

תעשי ככה: גשי לקובץ pdf כל-שהוא לחצי על הימני בעכבר ובחרי באפשרות "פתח באמצעות" שם הוא אמור לתת לך כמה אופציות באיזה תוכנה לפתוח את הקובץ, בחרי באקרובט ושימי לב שלמטה יש ריבוע שבו כתוב "השתמש תמיד בתוכנה זו לפתיחת קבצים מסוג זה" צריך להיות מסומן שם וי, אם לא סמני.

אח"כ גשי לחלון שבו מופיע הקובץ שם מצד שמאל (בווינדוס עברי) יש חץ קטן כלפי מטה, לחצי עליו ובחרי באפשרות "סמלים בינוניים" או אפילו גדולים.

תעדכני

• הוסף לסימניות
פשוט

פשוט מאוד כמו שאמרו את צריכה להגדיר שזה יפתח באדובי רידר
דוגמה:

קבצים מצורפים

• ללא שם-1.jpg
    KB 431.6 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
עובד רק ב- 32 ביט יש לי 64....
מה עושים דחוף!!!!!

• הוסף לסימניות
מה עושים דחוף!!!!!

זה שטות,
64 הוא יותר טוב, אין מצב שב32 זה עובד וב64 זה לא.
זה לא קשור
היגדרת פתח באמצעות?

• הוסף לסימניות
מה עושים דחוף!!!!!

זה שטות,
64 הוא יותר טוב, אין מצב שב32 זה עובד וב64 זה לא.
זה לא קשור
היגדרת פתח באמצעות?

• הוסף לסימניות
אפשר תמיד להשתמש בברידג' אם זה כזה דחוף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar123;478048:
מה עושים דחוף!!!!!

גם לי יש 64 ביט ויש לי ת אותה בעיה, ניסיתי לפתור בדרך שאמרתם... ולא עוזר... מה עוד אפשר לעשות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה