כללי תצוגת גודל מברשת PS

• הוסף לסימניות
נתקעתי, ובאתי לפתוח אשכול לקרא לעזרה, ונושעתי!

הסיפור התחיל כך, הייתי באמצע לצרוב תמונה מורכבת בפ"ש, ופיתום אני לא רואה את הקוקוים שמסמנים את הגודל של המברשת. המברשת עובדת פיקס, אבל תצוגת הגודל לא. פתחתי את פ"ש וסגרתי שוב, וללא הועיל.
פשוט לא ידעתי מה ל'שות.

אז באתי לכאן, לפרוג - כדי לבקש עזרה, והופ, הכתיבה מופעלת CAPS LOCK והמקלדת כותבת באנגלית [אותיות גדולות].

אההה, אכן נודע הדבר מה הייתה הבעיה. פשוט הCAPS LOCK היה מופעל, וזה מבטל את התצוגה של הגודל של המברשת.

איך אומרים? שלא תצטרכו...
אבל אם חלילה כן, יש את פרוג...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;870730:
נתקעתי, ובאתי לפתוח אשכול לקרא לעזרה, ונושעתי!

הסיפור התחיל כך, הייתי באמצע לצרוב תמונה מורכבת בפ"ש, ופיתום אני לא רואה את הקוקוים שמסמנים את הגודל של המברשת. המברשת עובדת פיקס, אבל תצוגת הגודל לא. פתחתי את פ"ש וסגרתי שוב, וללא הועיל.
פשוט לא ידעתי מה ל'שות.

אז באתי לכאן, לפרוג - כדי לבקש עזרה, והופ, הכתיבה מופעלת CAPS LOCK והמקלדת כותבת באנגלית [אותיות גדולות].

אההה, אכן נודע הדבר מה הייתה הבעיה. פשוט הCAPS LOCK היה מופעל, וזה מבטל את התצוגה של הגודל של המברשת.

איך אומרים? שלא תצטרכו...
אבל אם חלילה כן, יש את פרוג...

גם לי קרה בדיוק אותו הדבר, יישר כח על כך שחשבת וכתבת את זה לתועלת הרבים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה