תצוגת מבטחים בירושלים- איפה?

• הוסף לסימניות
יש לי לקוחה שמאד חשוב לה לפני בחירת חומרים למטבח, לראות מטבחים בתצוגות וכך תראה למה הכי נמשכת. (קשה לה לדמיין..)
איפה אתן ממליצות לי לקחת אותה בירושלים, חנות שיש בה תצוגה גדולה ומרשימה, או אזור של כמה חנויות אחת ליד השניה.
כמו כן- איפה אני יכולה לראות מניפת פורמייקות של אגר, דורופל והחברות היקרות יותר מהסטנדרט....

• הוסף לסימניות
בתלפיות יהיה לך מקבץ של חנויות- אניס, גל, אחוזה ועוד...
יש גם ברוממה- אינסייד, קיטשנס, אורצ'יד

ברוב חנויות המטבחים יש מגוון של חב' פורמיקה
כמובן שלנגר גם אמור להיות

• הוסף לסימניות
ברחוב כורש ליד משרד הפנים יש כמה חנויות מטבחים צמודות אחת לשניה -
זיו, רגבה, ונדמה לי שעוד כמה
וקרוב לשם בשלומציון המלכה יש גם את נובו

• הוסף לסימניות
בתלפיות יהיה לך מקבץ של חנויות- אניס, גל, אחוזה ועוד...
יש גם ברוממה- אינסייד, קיטשנס, אורצ'יד

ברוב חנויות המטבחים יש מגוון של חב' פורמיקה
כמובן שלנגר גם אמור להיות
את אזור רוממה אני מכירה בע"פ..אלך לתלפיות בעז"ה.
אני אוהבת להגיע לנגר עם עבודה מוגמרת מבחינת חומרים והכל, יש לי המון פורמייקות בבית,אבל יותר מהסטנדרטיות...
זה מטבח מאד מאד פנסי, חשוב ללקוחה היופי יותר מהכל...
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה