תצוגת מסך

• הוסף לסימניות
פירמטו לי את המחשב, והתצוגה כרגע "נמרחת" על המסך,
בלי פורפורציה, מה אני צריכה לעשות שיהיה לי תצוגה נורמלית? נסתי לשחק בלחצים בתחתית המסך ולא עזר,
זה קשור להגדרות מסך/ מחשב ?

• הוסף לסימניות
תלחצי לחצן ימני על העכבר מביא לך רזולוציית מסך שם תעשי את ההגדרות המומלצות של היצרן או שתשחקי בעצמך-בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י just design;1508144:
תלחצי לחצן ימני על העכבר מביא לך רזולוציית מסך שם תעשי את ההגדרות המומלצות של היצרן או שתשחקי בעצמך-בהצלחה

זה רק מגדיל/ מקטין את התצוגה, אבל היא נישארת מרוחה.

• הוסף לסימניות
כאן, וכמו שכתב just design.
זה אמור לתקן גם את המריחה שלך.

קבצים מצורפים

• לחיטוכוטיהחלכידה.PNG
    KB 149.4 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אין אצלי את הערכים האלו,
המקסימום זה 1600*1200
לפני הפירמוט הכל היה בסדר

קבצים מצורפים

• pj.png
    KB 78.2 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
לא התקינו לך דרייבר מתאים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1508182:
לא התקינו לך דרייבר מתאים.

מה הכוונה?
הרי קודם זה היה בסדר? אני יכולה לעשות זאת בעצמי, או לפנות לטכנאי שלי?

• הוסף לסימניות
עדיף לפנות לזה שהתקין לך. אם הוא מקצועי. הוא לא סיים את ההתקנה.
אם לא אנחנו כאן יכולים להדריך ולעזור.

• הוסף לסימניות
אם תשימי לב יש בצד שמאל הגדרות מתקדמות-שם תוכלי למצוא עוד ערכים
שיכולים להתאים לך

• הוסף לסימניות
בד"כ ב"Windows Update" יש גם דריבר לכרטיס מסך,
אפשר לבחור אותו או פשוט להתקין הכל..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה