תצוגת תמונות ממזערות של קבצי EPS

• הוסף לסימניות
יש דרך להציג בתקיה תמונות ממזוערות של EPS ו- AI??
אמורים להתקין איזשהו פלאג-אין או משהו?

תודה לעוזרים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טובי;1366817:
יש דרך להציג בתקיה תמונות ממזוערות של EPS ו- AI??
אמורים להתקין איזשהו פלאג-אין או משהו?

תודה לעוזרים

יש בחבילת התוכנות את Adobe Bridge שדרכה תוכלי לראות את הקבצים בתצוגה מקדימה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה
אבל חוץ מברידג', זה איטי, אני רוצה בתוך התקייה לראות את הקבצים
אני יודעת שיש איזה תוסף
אולי למישהו יש?
מה שהעליתי בחיפוש לא עובד לי.
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=41449

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• הצגת קבצי אדובי.rar
    1.4 MB · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
תודה
זה אכן מצוין לקבצי אדובי, אך eps זה לא מציג.
אבל מצאתי פתרון, התוסף שבלינק שהעליתי בתחילה עכשיו כן עובד לי-
כי עשיתי למחשב הפעלה מחדש.
עכשיו הכל בתצוגה ממוזערת וזה תענוג.

• הוסף לסימניות
כדאי לקחת בחשבון שאם יש קבצי PSD כבדים בתיקיה זה לוקח לו המון זמן עד שהוא בונה להם תצוגה מקדימה וזה יכול לתקוע את המחשב

• הוסף לסימניות
באם כבר מדברים פה על התוכנה הזאת

אני התקנתי אז שדיברו שם באשכול שהבאת על התוכנה את התוכנה במחשבי
ואכן הוא עושה עבודה מצוינת וכו'
אבל מאז שהתקנתי את זה התבטל לי התצוגה מקדימה לקבצי PDF
זה משהו שהוא לא הגינוי שהתוכנה עושה הפוך על הפוך אבל זה המציאות, ואין לי מושג איך לסדר את זה

• הוסף לסימניות
תתקין מחדש את אדובי אקרובט רידר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה