כללי תצילו אותי | כונן C מלא

• הוסף לסימניות
כונן C התפוצץ לי לפתע פתאום, ללא התרעה.:eek:
כעת, אני באמצע עבודה בפוטו שופ והתוכנה תקועה, לא זזה, לא נותנת לי לעשות שום דבר.
אפילו לשמור, הוא נותן לי סיומות מוזרות לסגירה- PSB. TIF. RAW.
יש מישהו שיכול להציל אותי?
אין מילים!!!

• הוסף לסימניות
PSB זה סיומת פוטושופ לקבצים גדולים. את יכולה לשמור גם טיפ עם שכבות.

• הוסף לסימניות
ראשית, ממש תודה על עצם התגובה.
ובכל זאת- המחשב לא נותן לי לשמור, גם לא בדיסק און קי.
מישהו יכול להסביר לי מדוע.
שוב תודה, ולילה טוב.

• הוסף לסימניות
לרוקן את סי מכל הדברים שמפוצצים אותו,
קבצי קוקיס טמפטים וכו'

• הוסף לסימניות
לטכנאי המחשבים יש רעיונות מקוריים.
כל מחשב לגופו.

• הוסף לסימניות
אם הוא מציע לשמור PSB, משמע הקובץ ענק.

פשוט למחוק קבצים מיותרים.

יש פורום בפרוג, "תוכנה חומרה רשתות". שם יוכלו לעזור יותר.

• הוסף לסימניות
ברירת המחדל של כל מערכת, זה שכל הקבצים נמצאים בC. גם שולחן העבודה. המוזיקה. והתמונות. הורדות. ועוד.
ופשוט צריך להעביר את הכל הכל לכונן האיחסון.
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=1243798&postcount=3

דבר שהרבה לא יודעים, ולא מבינים למה הC מלא ומפוצץ.
כך שקודם כל, לפני כל המדריכים שהועלו לפורום, זה הדבר הראשון שצריך לעשות.

• הוסף לסימניות
אני קוראת כאן תגובות ובהן הצעות טובות ומעולות.
אבל, מנסיוני
לאחר שרוקנתי וכו'...והלכתי ע"פ כל התגובות -
והעליתי חרס בידי.
הגעתי למסקנה ששווה להשקיע בטכנאי
שיעשה את העבודה על הצד הטוב ביותר.
וזוהי הוצאה חד פעמית- שמביאה המון רווח.
כי העבודה רצה, והאיחסון נעשה בבטחה ואין תקיעות.
הטכנאי שלי "התחכם"עם הכוננים.
לכל טכנאי שיטה משלו ולכל מחשב האפשרויות שלו.

• הוסף לסימניות
לא צריך שום טכנאי.
אם כל מה שנכתב כאן לא עזר, אז גם טכנאי לא יעזור. פשוט הC שלכם עם נפח איחסון נמוך, וזהו.
העיצות שנכתבו כאן באשכול מצויינות ויעילות. אא"כ מדובר במישהו עם 2 ידיים שמאליות :)

אגב, לפעמים, גם חילוק המחיצות לא בנוי בצורה נכונה, כך שהפיתרון לעיתים נמצא מאחורי הדלת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1948366:
לא צריך שום טכנאי.
אם כל מה שנכתב כאן לא עזר, אז גם טכנאי לא יעזור. פשוט הC שלכם עם נפח איחסון נמוך, וזהו.
העיצות שנכתבו כאן באשכול מצויינות ויעילות. אא"כ מדובר במישהו עם 2 ידיים שמאליות :)

אגב, לפעמים, גם חילוק המחיצות לא בנוי בצורה נכונה, כך שהפיתרון לעיתים נמצא מאחורי הדלת.

הכל נכון לגבי ה-C
והעברות לא תמיד עוזרות.
אצלי , נראה לי שהטכנאי איחד את כונן סי ודי ובכך העלה את הנפח.
ממילא היה לי כונן נוסף אי.
כך שכיום יש לי כונן בל נפח גדול והוא סי.
כונן די התבטל.
והפתרון הזה יכל להיעשות רק עם טכנאי.
למה לנסות לעשות כל מיני דברים ולפעמים קלקל
כשמישהו מנוסה יכול לעשות זאת ?
וזה לא סיפור יקר.
הנסיון שלי להעביר לבד עלה לי ביוקר- העברתי מסי דברים מהסי שלא ידעתי שהם חייבים להיות בשלחן העבודה.ואפילו שחזור מערכת לא עזר.
אני בדעה שכל דבר ייעשה על ידי בעל המקצוע המיוחד לו.

• הוסף לסימניות
כשיש בעיה עם שטח בכונן, לא מאחדים את מחיצת האיחסון עם מחיצת המערכת. זו טעות. אין לי מושג מי זה הטכנאי, ולמה הוא עשה את זה. מה שצריך לעשות זה לגנוב ממחיצת האיחסון לטובת מחיצת המערכת. אבל להשאיר אותם כשני מחיצות ולא לאחד אותם. ממש לא. ואם אין מספיק מקום, אז לא יעזור טכנאי, צריך פשוט לקנות כונן נוסף/חילופי עם נפח גדול יותר. השטח המומלץ למחיצת האיחסון הוא לפחות 150-200GB. כנ"ל עניין ההעברות.

• הוסף לסימניות
לעזרה ראשונה:
שימו לב שתיקיות- הורדות, השירים שלי, מסמכים שלי..
יושבות על כונן C
הרבה פעמים תיקיית הורדות מלאה בסרטונים כבדים, שווה לרוקן משם את כל המיותר

אח"כ טכנאי כמו שהמליצו למעלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה