פרומפט תצילו את ההדמיות שלי

• הוסף לסימניות
איך כותבים פרומפט שהבינה מבינה, או איך מסבירים לה לא להשתמש בבינה אלא רק מה שהיא רואה ???
אני רוצה לרנדר הדמיות ע"י יישום שנקרא RerenderAI אבל הוא פשוט הופך את כל הגוונים שבהדמיה, משנה מה שהוא רוצה, מוסיף אלמנטים, ובאופן כללי מנסה מאד לעצבן אותי. אני מנסה להכניס פרומפט מדויק ככל האפשר אבל הוא קורא אותו הפוך אולי
מומחי AI אולי תדריכו אותי בנתיבי הבינה ?

• הוסף לסימניות
איך כותבים פרומפט שהבינה מבינה, או איך מסבירים לה לא להשתמש בבינה אלא רק מה שהיא רואה ???
אני רוצה לרנדר הדמיות ע"י יישום שנקרא RerenderAI אבל הוא פשוט הופך את כל הגוונים שבהדמיה, משנה מה שהוא רוצה, מוסיף אלמנטים, ובאופן כללי מנסה מאד לעצבן אותי. אני מנסה להכניס פרומפט מדויק ככל האפשר אבל הוא קורא אותו הפוך אולי
מומחי AI אולי תדריכו אותי בנתיבי הבינה ?
אני מתמודדת כרגע עם אותה בעיה, אני מעלה תוכנית/ פריסה/ הדמיה לא מרונדרת ורוצה שהבינה רק תרנדר אותה והיא משנה ממש את כל התוכנית!!
אם הסתדרת אשמח ממש שתעזרי לי וגם תמליצי לי עם איזה בינה עדיף לעבוד
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
אם הסתדרת אשמח ממש שתעזרי לי וגם תמליצי לי עם איזה בינה עדיף לעבוד

תודה על ההקפצה
באיזה כלי אתם משתמשים?
אני משתמשת לרוב בזה:
https://rerenderai.com/?gad_source=...nFKp7DHgsmQ63ELHDfIdmJ5vDWFuoWNEaAhmGEALw_wcB
הוא לא משנה כלום בהדמיות אלא מאד מדייק (אולי כי אני מעלה הדמיות מאד מדויקות) הבעיה היחידה שהוא משנה את הצבעים ולא נצמד למקור.
לעיתים אני משתמשת בחינמי, כשיש לי צורך אני משלמת מנוי לחודש.

• הוסף לסימניות
מכירה PROM AI? כי הבנתי שזאת הבינה הכי ממולצת לרנדור סצנות ובינתיים כלום לא הולך לי
והאתר שנתת איך את כותבת פרומפטים אנגלית או עיברית? יש לך המלצות איך הכי נכון לעבוד איתו? שלא ישנה מהקווים של ההדמיה שאני נתתי לו? זה הכי חשוב לי יותר מדיוקי צבעים

• הוסף לסימניות
לא ניסיתי את PROME AI
אני כותבת לו פרומפט באנגלית, לפעמים לא כותבת כלום (אני מעלה הדמיות מסקצאפ)

• הוסף לסימניות
אפשר לבקש מGPT או מג'מיני שיעזור לנסח פרומפט לעיבוד ההדמיה - ולהסביר לו בדיוק מה רוצים לקבל.
הוא כותב את הפרומפט באנגלית - ואפשר להעתיק אותו ישירות למנוע AI איתו עובדים, יוצא יופי!

• הוסף לסימניות
אפשר לבקש מGPT או מג'מיני שיעזור לנסח פרומפט לעיבוד ההדמיה - ולהסביר לו בדיוק מה רוצים לקבל.
הוא כותב את הפרומפט באנגלית - ואפשר להעתיק אותו ישירות למנוע AI איתו עובדים, יוצא יופי!
זה בדיוק מה שעשיתי עם PROM AI וזה לא עבד... כלומר הוא עשה הדמיות ממש יפות פשוט לא מספיק נצמד לתוכנית/הדמיה שהעליתי.
לא ניסיתי את PROME AI
אני כותבת לו פרומפט באנגלית, לפעמים לא כותבת כלום (אני מעלה הדמיות מסקצאפ)
אפשר לשגע אותך עוד קצת?
ניסית גם עם שרטוטים? תוכניות, פריסות, חזיתות וכו' או רק הדמיות תלת מימד?
את מעלה צילום מסך או PDF?
למדת את זה או שאת יודעת מניסוי וטעייה? ואם כן איפה למדת?
ממש תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
זה בדיוק מה שעשיתי עם PROM AI וזה לא עבד... כלומר הוא עשה הדמיות ממש יפות פשוט לא מספיק נצמד לתוכנית/הדמיה שהעליתי.
נתת לו פרומפט שGPT כתב בשבילך?
אפשר לשגע אותך עוד קצת?
ניסית גם עם שרטוטים? תוכניות, פריסות, חזיתות וכו' או רק הדמיות תלת מימד?
את מעלה צילום מסך או PDF?
למדת את זה או שאת יודעת מניסוי וטעייה? ואם כן איפה למדת?
ממש תודה רבה!!
בגדול אין כלי שיודע באמת להפוך תוכניות לתלת מימד - בטח לא אם את רוצה משהו מדויק.
האפשרות הכי מדויקת זה להעלות מבט של הדמיה בקובץ תמונה ולתת לו הוראות לחומרים למשל.
למדתי אצל רבקי סקולסקי - FLY AI - ממליצה מאד, היא אלופה!!!!

• הוסף לסימניות
נתת לו פרומפט שGPT כתב בשבילך?
כן, אני אמרתי לגמיני מה אני רוצה בהדמיה והוא דייק ושיפר לי את הפרומפט ותרגם לי לאנגלית וכמובן שעברתי על זה לפני ותיקנתי עם היה צריך.
יש לרבקי סוקולסקי קורס שמיועד להדמיות? שואלת כי אני כבר אחרי קורס AI של 10 מפגשים כאן בפרוג שחשבתי שיתן לי מענה לכך ולבסוף לא נגעו אפילו במשהו כזה...
בכל אופן תודה רבה על המשוב!!

• הוסף לסימניות
כן, אני אמרתי לגמיני מה אני רוצה בהדמיה והוא דייק ושיפר לי את הפרומפט ותרגם לי לאנגלית וכמובן שעברתי על זה לפני ותיקנתי עם היה צריך.
וואי, אולי כדאי לנסות כמה פעמים, עם כמה סוגי מודלים אם יש לך אפשרות.
יש לרבקי סוקולסקי קורס שמיועד להדמיות? שואלת כי אני כבר אחרי קורס AI של 10 מפגשים כאן בפרוג שחשבתי שיתן לי מענה לכך ולבסוף לא נגעו אפילו במשהו כזה...
אני לא יודעת איזה קורסים יש לה כרגע - אולי תשאלי אותה...
הצלחות!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה