תצלומי שקיעה

• הוסף לסימניות
אשמח להערות שיפור
כוונתי האם אני צריך לשקף את המציאות שאני רואה בצילום. או להפוך את הרגע ליותר ואם כן תנו הערות איך ....
כמובן כל תמונה היא ביום אחר

קבצים מצורפים

• DSC_0672.jpg
    2.2 MB · צפיות: 14
  • DSC_0743.jpg
    2.6 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
תמונות יפות
במציאות שאתה רואה הנוף לא נראה ככה, אתה רואה גם את השמש הכתומה וגם את ההרים והפרטים שעליהם ... בצילום אם המצלמה חושפת לפי השמש לא תראה את הבתים ואם לפי הבתים השמש תצא שרופה ... בשביל זה יש HDR שזה חיבור של חשיפות שונות לתמונה אחת ... בצילום עצמו צריך לצלם בין שלוש לחמש חשיפות שונות (אפשר להעזר במצב אוטומט, בניקון זה נקרא BKT) ובעריכה למזג אותם לתמונה אחת, או בפעולה אוטומטית בפוטו שופ או בתוכנות ייעודיות לHDR כמו פוטומטיקס ...
הנוף המצולם עין כרם ?
בהצלחה

• הוסף לסימניות
זהו שאני ותוכנות עריכה עדיין לא התחברנו אני רק בתחילת דרכי והשתמשתי בbkt
אכן צולם בירידה מבית וגן לכיוון עין כרם ..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראל2012;904014:
זהו שאני ותוכנות עריכה עדיין לא התחברנו אני רק בתחילת דרכי והשתמשתי בbkt
אכן צולם בירידה מבית וגן לכיוון עין כרם ..
התמונות האלו צולמו כשהמצלמה היתה במצב BKT ?
לצילום כזה מומלץ להעזר בחצובה ולהעביר את הפוקוס למצב ידני
בBKT יש אפשריות שונות בהפרשים בין החשיפות ... בתוצאה תקבל תמונה אחת בהירה אחת כהה ואחת מאוזנת ... כמה כהה וכמה בהירה זה אתה קובע במצבי הBKT ...
לא צריך להיות מומחה גדול בתוכנות עריכה... הם עושות את זה לבד.
יש היום מצלמות שעורכות את הHDR ...

• הוסף לסימניות
חצובה לא הייתה לי אבל יש שם גדר שאפשר להיות די יציב איתה .
וממש תודה על הטיפים המהירים כבר היום אני לממש משהו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראל2012;904026:
חצובה לא הייתה לי אבל יש שם גדר שאפשר להיות די יציב איתה .
וממש תודה על הטיפים המהירים כבר היום אני לממש משהו.
החצובה לא רק בשביל למנוע רעידות, אלא בעיקר בשביל שהתמונות יהיו חופפות במדוייק, גם גדר תועיל, תניח את המצלמה ובלחיצה אחת - צילום רצף תצלם את החשיפות השונות, ככה תבטיח שהתמונות יהיו חופפות והעריכה תיהיה פשוטה ומדוייקת יותר.

בהצלחה היום :)

• הוסף לסימניות
לא הבנתי . תפקיד הbkt הוא למזג בין כמה סוגי חשיפות באותה תמונה או לצלם לי 3 תמונות ב3 סוגי חשיפה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראל2012;904033:
לא הבנתי . תפקיד הbkt הוא למזג בין כמה סוגי חשיפות באותה תמונה או לצלם לי 3 תמונות ב3 סוגי חשיפה?
תפקידו הוא לצלם 3 או 5 חשיפות שונות, המיזוג נעשה אח"כ בעריכה (יש מצלמות שעורכות וממזגות את החשיפות, כמו ניקון D4 ...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה