תקועה בתכנון

• הוסף לסימניות
הי חברות,

אני באמצע לתכנן יחידת דיור להשכרה לאזור לא חרדי-
הלקוח עצמו לא בדיוק יודע מה הוא רוצה כי הוא מתכוון להשכיר את הדירה,
ועד שסוף סוף הגענו לאיזה אופציה שמקובלת עליו,
אני מרגישה ממש לא שלמה אתה, מרגיש לי שהיה אפשר לעשות את זה יותר טוב,
אבל מכירות את זה שזהו- הראש כבר חסום מרוב אופציות,
אז אולי אני יעלה את התוכנית לפה,
ותנסו לעזור לי....

קבצים מצורפים

• דירה-עפרי.pdf
    KB 102.7 · צפיות: 87
  • הוסף לסימניות
א. תופסת ל @רותי וינברג את התפקיד ומעלה לך בקובץ פתוח לטובת המתעצלות להוריד למחשב ולפתוח. (מה שקורה לי עצמי בד''כ)

ב. לאן מובילות 2 דלתות היציאה? אם זה מרפסות - לא עדיף שהמרפסת תצא מהסלון?

ג. לא נראה לי כל כך הגיוני שבדירה תהיה מקלחת אחת שנמצאת בתוך יחידת ההורים, וכנ''ל לגבי מכונת הכביסה.

ד. אין כל כך חלוקה לאיזורים פרטיים \ ציבוריים, מה שיוצר קצת חוסר איזון בכל התוכנית. ייתכן שצורת הדירה המאתגרת והממ''ד שתקוע באמצע החיים גורמים לכך.

בהצלחה
upload_2019-1-16_13-31-18.png

• הוסף לסימניות
יש פה שטחים לא מאד מנוצלים , למשל שרותי האורחים והמעבר אליהם
המקלחת - זה חדר גדול יחסית אז מדוע יש בו רק מקלחון ולא אמבטיה , בנוסף הייתי מפרידה יותר את אזור השרות ,
יתכן ותוכלו להרויח פה עוד כמעט חדר או ח. עבודה וכו' אבל זה כבר תלוי בפרוגרמה שלכם ועל מה הדגש
האם ניתן לשנות את פתח הממד ?
יכול להיות שעדיף לשים את ש. האורחים משולבים באזור הרחצה , זה גם יחסוך צינורות וקו לביוב
ואת ח. השרות לשלב אחרי המטבח ביחד עם מרפסת שרות

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
א. תופסת ל @רותי וינברג את התפקיד ומעלה לך בקובץ פתוח לטובת המתעצלות להוריד למחשב ולפתוח. (מה שקורה לי עצמי בד''כ)

ב. לאן מובילות 2 דלתות היציאה? אם זה מרפסות - לא עדיף שהמרפסת תצא מהסלון?

ג. לא נראה לי כל כך הגיוני שבדירה תהיה מקלחת אחת שנמצאת בתוך יחידת ההורים, וכנ''ל לגבי מכונת הכביסה.

ד. אין כל כך חלוקה לאיזורים פרטיים \ ציבוריים, מה שיוצר קצת חוסר איזון בכל התוכנית. ייתכן שצורת הדירה המאתגרת והממ''ד שתקוע באמצע החיים גורמים לכך.

בהצלחה
צפה בקובץ המצורף 430605

קודם כל תודה על זה שהעלית בקובץ פתוח, לא הצלחתי לעשות את זה לפני כן.

ולגבי מה ששאלת,
הדלת שנמצאת בין המטבח לסלון היא דלת הכניסה והדלת שנמצאת סמוך למטבח היא יציה למרפסת,
חשבתי להחליף בין שניהם אבל היה נראה לי לא נכון לשים את המטבח עם כל הריחות שלו סמוך לחדר שינה- אולי אני טועה??
ולגבי המקלחת היה מקלחת בשירותי האורחים אך הלקוח בקש להוציא אותה כי היה נראה לו מדי צפוף.
הממ"ד מבחינת הלקוח חובה שיהיה חדר שינה,

• הוסף לסימניות
יש פה שטחים לא מאד מנוצלים , למשל שרותי האורחים והמעבר אליהם
המקלחת - זה חדר גדול יחסית אז מדוע יש בו רק מקלחון ולא אמבטיה , בנוסף הייתי מפרידה יותר את אזור השרות ,
יתכן ותוכלו להרויח פה עוד כמעט חדר או ח. עבודה וכו' אבל זה כבר תלוי בפרוגרמה שלכם ועל מה הדגש
האם ניתן לשנות את פתח הממד ?
יכול להיות שעדיף לשים את ש. האורחים משולבים באזור הרחצה , זה גם יחסוך צינורות וקו לביוב
ואת ח. השרות לשלב אחרי המטבח ביחד עם מרפסת שרות

לגבי המקלחת הלקוח רצה שבדירה יהיה מקלחון- למרות שיש מקום לאמבטיה.
ואהבתי את הרעיון לגבי החלפה בין ש. האורחים לחדר השרות- אני ינסה לעשות את זה.

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה על זה שהעלית בקובץ פתוח, לא הצלחתי לעשות את זה לפני כן.

ולגבי מה ששאלת,
הדלת שנמצאת בין המטבח לסלון היא דלת הכניסה והדלת שנמצאת סמוך למטבח היא יציה למרפסת,
חשבתי להחליף בין שניהם אבל היה נראה לי לא נכון לשים את המטבח עם כל הריחות שלו סמוך לחדר שינה- אולי אני טועה??
ולגבי המקלחת היה מקלחת בשירותי האורחים אך הלקוח בקש להוציא אותה כי היה נראה לו מדי צפוף.
הממ"ד מבחינת הלקוח חובה שיהיה חדר שינה,

ומה הדלת שיוצאת מיחידת ההורים?

• הוסף לסימניות
אולי אפשר לשנות לגמרי את המיקום של המטבח שיהיה איפה שהחדר שינה וממנו יהיה חדר כביסה ושרותי אורחים
ואז הסלון יזוז קצת שמאלה
ואז במקום של המטבח יהיה חדר שינה ואיפה שהשירותי אורחים יהיו המקלחת והשירותים
אבל אז החלון בסלון יהיה יותר קטן..
צריך לבדוק אם המידות מאפשרות,
מצד שני הבית יהיה יותר מסודר שהחדרים בצד אחד והסלון ומבטח בצד השני..

• הוסף לסימניות
לאיזה ציבור הדירה מושכרת?
אם זה לדתי/חרדי אז כדאי לנצל את המקום לעוד חדר אם לא אז כדאי רק להזיז את השרותי אורחים לשטח של כל האינסטלציה ולעשות שם חדר עבודה או משהו בסגנון.
יש כאן אופציה זריזה אבל מאחר שאין שום ידע על הפרוגרמה אז הגיוני שהיא לא נותנת מענה נכון.
מה שכן אולי זה יפתח לך את הראש שוב.
אופציה לתכנון.png

• הוסף לסימניות
היא כתבה שזה לציבור לא דתי.
נראה לי שמאוד כדאי לך לחשוב על כיוון של דירה לשותפים, שזה אומר 2 חדרים עם יחידות הורים. (אולי אפשר שאחד מהם יהיה סוג של מבואה שיהיה גם שרותים כללי).

• הוסף לסימניות
מה אומרות על האופציה הזו- יותר טובה?????

קבצים מצורפים

• א.pdf
    KB 87.6 · צפיות: 107
  • הוסף לסימניות
לא בטוח , המעבר ממש דרך המטבח לא משהו...

הכיוון כן נכון
אני התכוונתי שהסלון ישאר איפה שהוא קצת יותר שמאלה ואז המטבח יותר בפנים,
אבל הכל תלוי שוב במידות, ובמקום שיש- צריך לנסות ולראות איך זה..
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
האופצייה השניייה יותר טוב. תנסי לשנות את מיקום המטבח והסלון.. לא נעים לעבור לסלון דרך המטבח. עוד דבר, תנסי לעשות מטבח על קו אחד ולא ר' במטבחים קטנים זה לא מוצלח כל כך הצורניות הזאת..

• הוסף לסימניות
תכנית יפה!
אני גם חושבת שכדאי להחליף בין מטבח לסלון,
יפה ומרווח יותר להיכנס לסלון, וגם לא ילך לך לאיבוד שטח כ"כ גדול (הכניסה והמבואה...)
הייתי גם מנסה ליצור מסדרון משותף לח. רחצה וח. השינה שלא יהיה פתוח לסלון
משהו כזה אולי?
upload_2019-1-17_8-52-28.png

• הוסף לסימניות
תודה ענקית,
אני ימשיך לעבוד על האופציה הזו,
אבל עזרתם לי ממש!!
כל אחת עם העצות שלה עזרה לי לשפר את זה יותר ויותר-
אז תודה אלופות והמשך יום נעים!!

• הוסף לסימניות
את ממש אוהבת מסדרונות ;)
לדעתי אפשר להסתפק בחצי מהקיר
:p
אני אוהבת מינימום מסדרונות ומקסימום פרטיות!
אם יורידו חצי קיר אז הדלת של הח. שינה תהיה חשופה לסלון
יכול להיות שאפשר אחרת, לא התעמקתי יותר מדי...

• הוסף לסימניות
לדעתי את הכניסה לממ"ד תשני לכוון ח.השירותים,כך הכניסה תהיה מזמינה ואחידה ולא מעברית.
וגם תרוויחי מיגון נכון לפי דרישת הג"א
את המטבח תעבירי למיקום פינת הישיבה
ואת פינת הישיבה תמקמי במקום המטבח

הסקיצה לשם הרעיון,בעפרון זה מה היה לי עכשיו
מקווה שתביני
בהצלחה

קבצים מצורפים

• הצעה לשיפור.jpg
    1.3 MB · צפיות: 64

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה