דרוש מידע תקוע בהגשת בקשה לארנונה כבר חודשים - מה עושים?

• הוסף לסימניות
אנא מכם - מה עושים בשביל לאשר אותה?
כל פעם חסר מסמך אחר וכדו'
בבית שמש.
תודה גדולה מאוד מראש!

• הוסף לסימניות
להתארגן עם כל המסמכים
הם יודעים את הנתונים רק הם רוצים קצת להתיש כדי שתוותר
אבל אל תוותר כי ז הרבה כסף
לגופו של עניין תעדכן פה איזה מסמכים חסר לך אולי יוכלו לעזור לך כאן איפה משיגים אותם

• הוסף לסימניות
להתארגן עם כל המסמכים
הם יודעים את הנתונים רק הם רוצים קצת להתיש כדי שתוותר
אבל אל תוותר כי ז הרבה כסף
לגופו של עניין תעדכן פה איזה מסמכים חסר לך אולי יוכלו לעזור לך כאן איפה משיגים אותם
יש אנשים שמוכנים לעשות במוקמי את כל הכאב ראש הזה, בתמורה כלשהי?
הייתי אמור לעשות החלפת משלמים (14 ימי עובדה) ואז להשלים. ואחר כל השלמה מגלים עוד מסמך חסר. ובנתיים עובר חודשים!

• הוסף לסימניות
אני חייב עזרה דחופה. אנא.
1. תקופות עיסוק זה מה שמופיע באתר של הביטוח לאומי תחת השם: "אישור תקופות ביטוח ומעסיקים"?
2. דיווח הכנסות - נעשה על ידי תלושים מהעבודה?

• הוסף לסימניות
השלמתי מסמכים ואמרו לי שהגשתי את כל המסמכים הנדרשים ויש לחכות ל14 ימי עסקים - כדאי לגשת פיזית למקום, או שאין עניין?
אני קצת לחוץ בשביל להספיק את ההנחה, עד סוף החודש..

@פרוגפרוגנדה

תודה מראש לכולם!

• הוסף לסימניות
השלמתי מסמכים ואמרו לי שהגשתי את כל המסמכים הנדרשים ויש לחכות ל14 ימי עסקים - כדאי לגשת פיזית למקום, או שאין עניין?

@פרוגפרוגנדה

תודה מראש לכולם!
למיטב ידיעתי אין צורך ללכת

• הוסף לסימניות

@פרוגפרוגנדה

תודה מראש לכולם!
ברגע שהגשת את הבקשה ואתה בפינג-פונג של השלמת מסמכים, כל עוד אתה עומד ביעדי הזמן של השלמת המסמכים (''יש להשלים את המסמכים תוך X ימים") אין משמעות לתאריך 31.8.
גם מי שיגיש בקשה חדשה ב31.8, ויהיו חסרים מסמכים יתנו לו להשלים אותם

• הוסף לסימניות
מנסיון בתחום יש לשמור את מספר הפניה שקבלתם בעת ההגשה
ואין סיבה להיות לחוץ מקסימום פונים אליהם טלפוני או בפניה מקוונת ולציין את המספר הראשון שקבלתם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה