תקופת קבלת דמי אבטלה הוארכה ל-30.06.2021 - אז למה קבלתי מכתב שונה מביטו"ל?

• הוסף לסימניות
הגשתי במרץ תביעה לדמי אבטלה שהסתבכה כך שקבלתי זכאות לדמי אבטלה רק היום.
באישור שקבלתי על דמי אבטלה כתוב כך:
"לפי התביעה שהגשת ב24/03/2020 נמצאת זכאית לדמי אבטלה, לתקופת אבטלה המתחילה ב01/03/2020,
ומסתימת ב28/02/2021, עומדים לרשותך 67 ימי זכאות לניצול בתקופה זו בלבד."

יש לי כמה שאלות:
א. למה הזכאות שלי היא רק עד 28/02/2021 - הרי עבר חוק שהתקופה הוארכה עד ה30/06/2021.
ב. גם אם משום מה אני זכאית רק עד ה28/02/2021 - למה הוקצבו לי בתקופה זו רק 67 ימים? זאת תקופה של 6 חודשים כך שבכל חודש אמורים לקבל על 26/27 ימים מתוכו - אז לאן נעלמו הימים הללו?

אשמח מאד לעזרה בנושא!

• הוסף לסימניות
דמי אבטלה תלויים מספר פרמטרים כמו גיל, תקופת ההכשרה, מספר בקשות קודמות לאבטלה ועוד.
המענה לשתי השאלות נעוץ לדעתי שהתשובה שקיבלת היא מה שהיה ללא התייחסות להוראות השעה והחוקים החדשים לתקופת הקורונה.

• הוסף לסימניות
ראיתי שאגודת ישראל הקימו קו פתוח לעזרה בדברים כגון אלו, והנה הפרטים:
1700-707-747
פקס: 03-570-4997
דוא"ל: kav#agudat-i.org תחליפו את ה-# ב-@

נשמח אם תעדכנו פה על השירות שלהם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה