תקלה, או שלא...

• הוסף לסימניות
שלום לכל הצלמים/ות!
קרה לי שני באגים במצלמה [7D MARK II] בשבועות האחרונים.
פעם אחת התריס נסגר לאיזה 7-9 שניות ורק אח"כ היה אפשר לראות את התמונות.
ופעם אחת לחיצה מלאה על השוטר [לחצן צילום] לא הבזיקה תמונה. לרגע נלחצתי כמובן שמיד כיביתי את המצלמה והפעלתי שוב.
והכל בא על מקומו בשלום. המצלמה המשיכה לצלם ללא הפרעות.
השאלה האם מדובר בתקלה אמיתית שכדאי שטכנאי יראה את המצלמה [יש לי קרט 3 שנים].
או שתקלות אלו נחשבות לזניחות שקורות מידי פעם.
אשמח אם תשתפו ותייעצו מנסיונכם.
תודה רבה והמשך שבוע טוב.

• הוסף לסימניות
לא מכיר, אבל יכול להיות שהתריס שלך עייף..?
כמה קליקים?

• הוסף לסימניות
בדיוק בדקתי. 21600 קליקים לערך.
התריס של המצלמה הספציפית נועד ל200,000 קליקים. גם כמעט ולא השתמשתי בצילום רצף שמעל 5 תמונות לשניה.

• הוסף לסימניות
הורדתי את התוכנה,
באיזה פרמטר אני רואה את כמותה קליקים?

קבצים מצורפים

• 111.PNG
    111.PNG
    KB 26.7 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
הורדתי את התוכנה,
באיזה פרמטר אני רואה את כמותה קליקים?

• הוסף לסימניות
אין לי מושג יש לי תוכנה אחרת.

• הוסף לסימניות
יש לי גם את פיקאסה
הבנתי שגם שם אפשר לבדוק
יש למישהו מושג איך? (התוכנה באנגלית)

• הוסף לסימניות
התוכנה בה אני משתמש נקראת ShutterCount.
את פיקאסה אתה יכול להעביר לעברית.
ובמאפייני התמונה אמורים לראות את המספר.
ככה דוד דנברג אמר לי.
בכל אופן אצלי בפיקאסה לא הצלחתי לראות.
רק בתוכנה שרכשתי [ShutterCount].
בהצלחה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה