זה בגלל תקיפת סייבר איראנית, ולי חזר האינטרנט אבל סינון אין. כשמתקשרים אליהם הם אומרים שאין שירות בגלל התקלה הטכנית ולאתר של אתרוג ושל רימון אי אפשר להיכנס.מישהו יכול לעשות סדר?
לא הבנתי, זה בגלל פריצה איראנית או בגלל משרדים ממשלתיים?
והאם לכולם חזר האינטרנט, כי לי לא חזר האינטרנט הנורה של האינטרנט אדומה
הערה בעלמא,לנו יש אינטרנט[איטי מממש ממש] אביל הכל פתוח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כולל הכלללללל
מה עושים?
יש צפי?
לי אין אינטרנט מאתמול בלילה יש לי אתרוג ועד עכשיו זה רושם לי אין אינטרנט מאובטחקטסטרופה מה שקורה שם.
מאתמול אף אחד לא מעדכן את הלקוחות צפי מתי יחזרו לפעילות. המוקד הטלפוני לא פעיל.
לדעתי יהיה להם גל של עזיבה אחרי ההתקפה הזו - מה שבטוח שהם לא מתנהלים בשקיפות.
בנתיים ההאקרים האירנים מתחילים להפיץ מידע שגנבו מהם לכאורה... הזוי!
עשית הפעלה מחדש לראוטר?לי אין אינטרנט מאתמול בלילה יש לי אתרוג ועד עכשיו זה רושם לי אין אינטרנט מאובטח
אם יש עוד כאלה שאין להם בכלל אינטרנט שיגיבו. בנתיים אני גולשת דרך רימון של מישהו אחר וזה עובד מצוין מוזר שלחלק עובד וחלק בכלל לא עובד
כן מלא פעמיםעשית הפעלה מחדש לראוטר?
איפה? דראקנט?בנתיים ההאקרים האירנים מתחילים להפיץ מידע שגנבו מהם לכאורה... הזוי!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים