אצלי כבר לאעדיין בעייתי
אצלי - פעם כן, פעם לא...אצלי כבר לא
תנסו בשעות שונות, לפעמים יש "תור" ארוך.לא עוזר מדפדפן אחר, כבר שבוע קריזה!
מעניין מאוד אני יום יום על האתר שלהםלא עוזר מדפדפן אחר, כבר שבוע קריזה!
מזתומרת?אבל כרגע לא יצא לך מזה כלום
בדיוק עכשיו סיימתי שיחה עם נציגה, גם אני לא הבנתי את האות באנגליתבעבר קבלתי את הקוד בכל פעם למייל
אח"כ עשתי רשום מחודש ומאז אני מקבלת את הסיסמה בנייד , הקלה מהירה כזאת באופן שלא מבינים כמעט אך פעם את האותיות באנגלית.
האם לכולם זה ככה או שיש אפשרות לשנות ולקבל שוב את הסיסמה למייל?
לפחות לא אוכל את הלב על אותם פעמים בהם ניתקתי את הטלפון לפני מענה טלפוני אחרי שניצלתה לי האוזן חצי שעה...בדיוק עכשיו סיימתי שיחה עם נציגה, גם אני לא הבנתי את האות באנגלית
חצי שעה היא הייתה איתי על הקו וניסתה לשלוח לי קודים והכל היה באנגלית וממש ממש מהר שלא הצלחתי להקריא לה את הקוד....
היא אמרה לי שכנראה בהרשמה או משהו סימנתי שאני רוצה את הקוד לטלפון בהודעה קולית???
היא שלחה אותי לשנות בעמדה (היא אמרה לי מה הכי קרוב אלי) שבמקום שיגיע לי הקוד לטלפון, יגיע למייל...
אבל גם לעמדה צריך שיהיה קוד של הת"ז -מרשות האוכלוסין....
אם למישהו אחר יש פיתרון.....
תעשו רישום מחדש באתר ותסמנו שאתם רוצים שיגיע למיילבעבר קבלתי את הקוד בכל פעם למייל
אח"כ עשתי רשום מחודש ומאז אני מקבלת את הסיסמה בנייד , הקלה מהירה כזאת באופן שלא מבינים כמעט אך פעם את האותיות באנגלית.
האם לכולם זה ככה או שיש אפשרות לשנות ולקבל שוב את הסיסמה למייל?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים