דרוש מידע תקלה באתר רשות המיסים

• הוסף לסימניות
שלום!
נסגרה לי פניה ברשות המיסים, ואני רוצה לראות מה יצא בעניין,
אני נכנסת לאתר, מכניסה ת.ז. וסיסמה לוחצת אנטר, ו.........
אמור להגיע מייל עם קוד, אבל
הקוד מגיע רק אחרי בערך 20 דק',
??????????

• הוסף לסימניות
יש אזור אישי לראות סטטוס תביעה שהגשתי למס רכוש?
חיפשתי הרבה ברשת ולא מצאתי,
אשמח לעזרה

• הוסף לסימניות
האתר בשיפוצים.
היום חיכיתי בטלפון שעה וחמישים! אבל כשקיבלתי מענה - הבנתי למה , הפקידה היתה איתי 40 דקות (!) עד שאמצא טפסים שונים ומספר זהות של ההורים ועוד ועוד ליותה את כל תהליך הרישום באתר, (לצערי ברגע המכריע - האתר עבר לשיפוצים....)

• הוסף לסימניות
כנראה בגלל עומס פניות למענקים, ממליץ להמתין כמה ימים

• הוסף לסימניות
בעבר קבלתי את הקוד בכל פעם למייל
אח"כ עשתי רשום מחודש ומאז אני מקבלת את הסיסמה בנייד , הקלה מהירה כזאת באופן שלא מבינים כמעט אך פעם את האותיות באנגלית.
האם לכולם זה ככה או שיש אפשרות לשנות ולקבל שוב את הסיסמה למייל?

• הוסף לסימניות
אח"כ עשתי רשום מחודש ומאז אני מקבלת את הסיסמה בנייד , הקלה מהירה כזאת באופן שלא מבינים כמעט אך פעם את האותיות באנגלית.
בדיוק עכשיו סיימתי שיחה עם נציגה, גם אני לא הבנתי את האות באנגלית
חצי שעה היא הייתה איתי על הקו וניסתה לשלוח לי קודים והכל היה באנגלית וממש ממש מהר שלא הצלחתי להקריא לה את הקוד....
היא אמרה לי שכנראה בהרשמה או משהו סימנתי שאני רוצה את הקוד לטלפון בהודעה קולית???
היא שלחה אותי לשנות בעמדה (היא אמרה לי מה הכי קרוב אלי) שבמקום שיגיע לי הקוד לטלפון, יגיע למייל...
אבל גם לעמדה צריך שיהיה קוד של הת"ז -מרשות האוכלוסין....
אם למישהו אחר יש פיתרון.....

• הוסף לסימניות
בדיוק עכשיו סיימתי שיחה עם נציגה, גם אני לא הבנתי את האות באנגלית
חצי שעה היא הייתה איתי על הקו וניסתה לשלוח לי קודים והכל היה באנגלית וממש ממש מהר שלא הצלחתי להקריא לה את הקוד....
היא אמרה לי שכנראה בהרשמה או משהו סימנתי שאני רוצה את הקוד לטלפון בהודעה קולית???
היא שלחה אותי לשנות בעמדה (היא אמרה לי מה הכי קרוב אלי) שבמקום שיגיע לי הקוד לטלפון, יגיע למייל...
אבל גם לעמדה צריך שיהיה קוד של הת"ז -מרשות האוכלוסין....
אם למישהו אחר יש פיתרון.....
לפחות לא אוכל את הלב על אותם פעמים בהם ניתקתי את הטלפון לפני מענה טלפוני אחרי שניצלתה לי האוזן חצי שעה...

טרפת נפוצה במשרדי ממשלה.
מה יהיה?

• הוסף לסימניות
תעשו רישום מחדש באתר ותסמנו שאתם רוצים שיגיע למייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה