כללי תקלה בגימייל

• הוסף לסימניות
אמרו נא, האם גם לכם/ן כל אימת שפותחים את גימייל הוא טוען שהאישור אינו תקף?
(וחוץ מזה עושה מלא בעיות בשליחה,שמירה, והעלאת קבצים)
או שזה ווירוס אצלי?(יש לי אנטי וירוס חינמי -אווירה)
תודה!

• הוסף לסימניות
אם אתה מחובר לאינטרנט אתרוג, תצטרך להוריד מהאתר שלהם איזה קובץ התקנה שיאפשר לתוכנה שלהם לסנן גם באתרים מאובטחים כדוגמת גימייל ומאז והלאה זה יסתדר.

• הוסף לסימניות
היה לי את הבעיה לפני שעה,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קופירייט;554769:
אם אתה מחובר לאינטרנט אתרוג, תצטרך להוריד מהאתר שלהם איזה קובץ התקנה שיאפשר לתוכנה שלהם לסנן גם באתרים מאובטחים כדוגמת גימייל ומאז והלאה זה יסתדר.

כן, גם לי יש את הבעיה הזאת.....
הבעיה שזה לא רק עכשיו, ואת הקובץ הזה אני צריכה להוריד כמעט כל הפעלה מחדש של המחשב....

טוב לדעת שזה לא רק אצלי....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קופירייט;554769:

אני ברימון, והפעלתי את מה שבקשו.
ועדיין דפדפן מודיע שאין לגימייל אישור תקין. וחוץ מזה יש תקלות קבועות בהעלעה ושליחה. אני לעיתים מתייאש ושולח מראש בג'מבו מייל...

תודה!

• הוסף לסימניות
ניתן לבקש טלפונית מרימון להסיר את האבטחה החדשה, מניסיון - עובד!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה