תקלה בג'מייל ושירות הזוי באינטרנט רימון

• הוסף לסימניות
מישהו נתקל בתופעה?
במסלול שלי ברימון, מוגן בריבוע, לא רואים תצוגה מקדימה של קבצים מצורפים בג'מייל בגירסה החדשה.
כשאני יורדת מסלול, זה עובד מצויין.
כשפניתי לשירות לקוחות, הוא לא ידע פשוט מה לענות לי,
ואמר לי "אי אפשר. בשביל לראות את הקבצים את צריכה להוריד מסלול"
אני מסבירה לו, שיש לי אינטרנט רימון בשביל שאני צריכה את החסימה המחמירה יותר.
להוריד מסלול זה לא פיתרון בשבילי. ואין שום סיבה שקבצים מצורפים בג'מייל יהיו חסומים. מה ביקשתי?
"מצטער, אני לא יודעת לעשות את זה. הפיתרון זה להוריד מסלול"..

דברו לקיר, הוא יקשיב יותר טוב..
מה אני עושה? למי אני פונה?

• הוסף לסימניות
כשתמצאי פתרון, תעדכני...
בינתיים נראה שאין מה לעשות, באמת.
מרגיז זה לא מילה

• הוסף לסימניות
לי יש אתרוג - ואין שום בעיה בתצוגה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבש;1137106:
כשתמצאי פתרון, תעדכני...
בינתיים נראה שאין מה לעשות, באמת.
מרגיז זה לא מילה

ניסית לדבר איתם?
אני חושבת שפשוט נפלתי על נציג דפוק.
יש אפשרות להגיע לדרג גבוה יותר?

• הוסף לסימניות
עוד לא ניסיתי, אולי באמת הגיע הזמן.
פעם הצלחתי להגיע לדרג הגבוה שם, זה היה באמת כשהנציג לא מצא לי פתרון.
אני אנסה ואעדכן..

• הוסף לסימניות
לא, זה לא הבעיה.
אני רואה את הקבצים בקטן. אבל כשאני לוחצת אותם בשביל לראות בגדול זה כותב לי
"מצטערים ארעה שגיאה"

• הוסף לסימניות
אוקיי, להלן המסקנות:
כרגע אין להם פתרון.
העדכון האחרון של הג'ימייל שיתף את גוגל פלוס בכל הישומים שם, כולל תצוגה של קבצים ולכן זה סגור.
לכן או שאת יורדת מסלול, או שאת משלמת עוד 6 שקלים בחודש על רשימה לבנה ושחורה ומוסיפה לך את גוגל פלוס לרשימה הלבנה.
הטענה שבאתרוג נפתח, כמו שאמרו כאן, נענתה בכך שגם שם יש בעיות ושיש פנית מלקוחות אתרוג שאפילו כל הג'ימייל שלהם נחסם בעקבות השדרוג האחרון.
כששאלתי אם הם עובדים על פתרון, נעניתי שאין מה לעשות עם זה. או שאחכה לעדכון הבא של גוגל, הם כל הזמן משנים שם...

אז איך זה עובד? לכי תדעי.

• הוסף לסימניות
הם לא יכולים לפתוח לי את גוגל פלוס בלי שאשלם להם עוד 6 ש"ח בחודש??

• הוסף לסימניות
הם יכולים, אם תרדי מסלול:)

השירות הזה של הרשימות זה שאת יכולה להכניס אתרים שאת בוחרת לכל אחת מהרשימות ללא הגבלה.

• הוסף לסימניות
אני נתיבית ונתקלתי באותה בעיה.
רק באמצעות הורדה אפשר לראות את הקבצים.

עוד מישהו נתקל בזה בנתיב?

• הוסף לסימניות
אני ברימון עם אותה בעיה לא רואה לפעמים קבצים מצורפים של תמונות
ולא רק אלא כל 5-10 דקות החסימה יורדת ואפשר להכנס להכל ואז אני עושה ניתוק וחיבור שוב

• הוסף לסימניות
אני בנט צח- וגם יש בעיות עם הג'ימייל החדש.
חלק מהקבצים כן ניתנים לצפיה וחלק זה כותב: מצטערים ארעה שגיאה.
אז זו בעיה בכל החסימות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;1137147:
לא, זה לא הבעיה.
אני רואה את הקבצים בקטן. אבל כשאני לוחצת אותם בשביל לראות בגדול זה כותב לי
"מצטערים ארעה שגיאה"
זה קורה לאחרונה גם באינטרנט ללא סינון בכלל
לא נראה לי שזה קשור לאתרוג, שלפעמים מציג ולפעמים לא.

• הוסף לסימניות
יש לי מייל של רימון אם את מעוניינת, דרכם הדברים מסתדרים יותר טוב! צריכים לדעת לכתוב חריף! נתקלתי כאיזה אתר שהיה חסום ב"אתרוג" דברתי עם אלפי נציגים ולא היה להם מה לעשות! פשוט כתבתי מייל לאתרוג שאני עובדת , ואני חייבת את האתר הזה פתוח!!!! ואם אין לי את האתר הזה אין לי מה לעבוד בכלל! ואז אני לא צריכה את האינטרנט בכלל! ואם הם לא פותחים את האתר הזה אני עוזבת.... וכד' לא זוכרת בדיוק. והם פתחו לי-
אם את רוצה את המייל באישי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה