שואב שוטף תקלה בדרימי- אומר שהמברשת מלוכלכת

• הוסף לסימניות
דרימי לא עובד /עושה ניקוי עצמי כי אומר שהמברשת מלוכלכת
אבל כל האזור של המברשת נקי לגמרי לגמרי
קרה למשהו?

• הוסף לסימניות
תוציאו תכניסו כמה פעמים עד שיקלוט שבסדר
לוודא שהכל נקי באמת
לי קורה אחרי שהמברשת התביישה הרבה זמן והיא קצת קשה אז ברגע הראשון אומר שמלוכלך ואז מנסה שוב ועובד

• תודה
Reactions: le
  • הוסף לסימניות
דרימי לא עובד /עושה ניקוי עצמי כי אומר שהמברשת מלוכלכת
אבל כל האזור של המברשת נקי לגמרי לגמרי
קרה למשהו?
קרתה לי גם התקלה הזו, מה שמוזר שבניקיון הרגיל המכשיר עובד, ורק בניקוי העצמי הוא מתריע על לכלוך במיכל
תוציאו תכניסו כמה פעמים עד שיקלוט שבסדר
זה לא עוזר
אשמח מאד אם מישהו יודע על פיתרון לבעיה!

• הוסף לסימניות
קרתה לי גם התקלה הזו, מה שמוזר שבניקיון הרגיל המכשיר עובד, ורק בניקוי העצמי הוא מתריע על לכלוך במיכל

זה לא עוזר
אשמח מאד אם מישהו יודע על פיתרון לבעיה!
הוצאתי, שטפתי תחת זרם מים
החזרתי
וזה סודר

• תודה
Reactions: le
  • הוסף לסימניות
מברשת שקיבלה ריח רע
יש דרך להיפטר מזה או לזרוק אותה?

• הוסף לסימניות
אצלי זה נראה בעיה חמורה יותר
יש אצלי 2 מברשות (דרימי 13) ואני רואה שאחת המברשות - העיגול שאמור לסובב אותה לא מסובב בכלל, המכשיר נקי ממש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה