כללי תקלה בהדפסת חוברת

• הוסף לסימניות
שלום,
עיצבתי ללקוח חוברת 50 עמודים.
ההדפסה היתה עם חיבור ספירלה.לא לקחתי את זה בחשבון בעיצוב, ובהדפסה נחתך חלק מהמלל בחיבור.

א. האם אכן באחריותי לברר זאת מראש או שזו אחריות הלקוח / הדפוס?
ב. מה לדעתכם נכון לעשות כרגע?

אגב, לא עודכנתי מראש שהחוברת תהיה עם חיבור ספירלה. בעקבות שאלה שלי בנושא אחר, הם אמרו שיתכן ויודפס כך. העבודה היתה בכזה לחץ [- "היה צריך להיות מודפס לפני שבועיים..."] שלא שמתי לב לבעייתיות שיכולה להיווצר בהדפסה.

• הוסף לסימניות
אם הלקוח מודיע מראש שזה אמור להיות חוברת עם ספירלה אז היית אמורה לקחת את זה בחשבון, ת'אמת שלא יודעת אם אני הייתי שמה לזה לב אפילו שהוא מודיע לי מראש, אז ק"ו אם לא אמרו לך...

לא חושבת שזו צריכה להיות בעיה שלך.
בהצלחה בל אופן.

• הוסף לסימניות
אה ושכחתי ,
הדפוס היו אמורים להיות יותר ערניים ולדווח ללקוח לפני שהם חיררו את העבודה שלו!

• הוסף לסימניות
הלקוח לא אמור להבין שזה משנה לעניין העיצוב אם החוברת תודפס כספירלה או כנושאת מטוסים... כך שלא בטוח שנכון להגיד שזה שהלקוח לא אמר זה אשמתו.. משאין כן מעצב שאמור לקחת את זה בחשבון..
כדאי לברר תמיד לפני העבודה בדיוק מה התוצאה, זה יכול לשנות לעוד דברים..

היה לי לקוח שבשלב ההתחלתי עדין לא החליט אם ספירלה או סיכות, לבנתיים הייתי צריך להתחיל לעבוד.. השארתי שוליים בצד הפנימי על הצד שיחליט שכן.. (להוריד תמיד אפשר..) בסוף זה היה ספירלה..

אבל בהחלט הדפוס היו יכולים להיות 'נחמדים' קצת יותר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה