התייעצות תקלה במחשב - לסמוך על הטכנאי?

• פותח הנושא LED
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לעזרתכם בדחיפות...
ברשותי מחשב יקר (נקנה לפני כ-5 שנים ב- 6000 ש"ח).
לפני כחודש המחשב לא נדלק, הזמנתי טכנאי מקומי בלי לברר על אמינותו,
הוא לקח את המחשב למעבדה ואמר שצריך להחליף ספק כח וכרטיס רם, התיקון עלה 650 ש"ח.
אחרי 3 שבועות המחשב שוב לא נדלק. הטכנאי נקרא שוב והצליח לסדר את התקלה זמנית, הוא טען שצריך לחבר אל פסק ובינתיים עד שנקנה סידר שהמחשב לא יכבה.
לאחר שבוע התקלה חזרה על עצמה, הטכנאי הגיע ולקח את המחשב למעבדה וטען שצריך להחליף לוח אם בעלות של 750 ש'.
לשאלתי, אולי זו היתה הבעיה גם בפעם הראשונה ובעצם התיקון שנעשה היה בטעות, הוא טוען בתוקף שלא וזו בעיה אחרת שאיננה קשורה.
שאלתי - א. האם הגיוני ששתי הבעיות הללו הגיעו במקרה בזו אחר זו, או שהוא פשוט מנצל את העובדה שהוא בעל הידע.
ב. האם המחירים שהוא דורש הוגנים.
אני מרגישה קצת חסרת ידע וחסרת אונים, אנא, עוצו לי עצה....
תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרתכם בדחיפות...
אחרי 3 שבועות המחשב שוב לא נדלק. הטכנאי נקרא שוב והצליח לסדר את התקלה זמנית, הוא טען שצריך לחבר אל פסק ובינתיים עד שנקנה סידר שהמחשב לא יכבה.
לאחר שבוע התקלה חזרה על עצמה, הטכנאי הגיע ולקח את המחשב למעבדה וטען שצריך להחליף לוח אם בעלות של 750 ש'.
לשאלתי, אולי זו היתה הבעיה גם בפעם הראשונה ובעצם התיקון שנעשה היה בטעות, הוא טוען בתוקף שלא וזו בעיה אחרת שאיננה קשורה.
שאלתי - א. האם הגיוני ששתי הבעיות הללו הגיעו במקרה בזו אחר זו, או שהוא פשוט מנצל את העובדה שהוא בעל הידע.
תודה רבה מראש!
יש כאן ניצול הגעתי למסקנה הזאת מחשיבה הגיונית
לפי איך שתארתם את זה נשמע לגמרי שהוא מנצל את חוסר הידע שלכם אחרת למה הבעיה שוב חוזרת ?!

• תודה
Reactions: LED
  • הוסף לסימניות
אשמח לעזרתכם בדחיפות...
תודה רבה מראש!
צר לי על הממון שהלך, אבל חד משמעית כדאי לבדוק אצל טכנאי אמין ומוכר!
ע''פ הפרופיל את מאזור ירושלים, יש בפורום טכנאים מעולים מהאזור!

• הוסף לסימניות
יש כאן ניצול הגעתי למסקנה הזאת מחשיבה הגיונית
לפי איך שתארתם את זה נשמע לגמרי שהוא מנצל את חוסר הידע שלכם אחרת למה הבעיה שוב חוזרת ?!
זו השערה גסה.
אין לנו שום דרך לדעת אם זה נכון.
להיפך אתה רואה שאחרי שהוא סידר בפעם הראשונה אז המחשב כן נדלק. ז"א שהוא כן התגבר על איזה תקלה. ואח"כ תקלה נוספת.
ודרך אגב, הגיוני מאוד שאם יש הרבה שינויים שם במתח אז חלקים ניזוקים ואל פסק באמת יכול לעזור.

• הוסף לסימניות
זו השערה גסה.
אין לנו שום דרך לדעת אם זה נכון.
להיפך אתה רואה שאחרי שהוא סידר בפעם הראשונה אז המחשב כן נדלק. ז"א שהוא כן התגבר על איזה תקלה. ואח"כ תקלה נוספת.
ודרך אגב, הגיוני מאוד שאם יש הרבה שינויים שם במתח אז חלקים ניזוקים ואל פסק באמת יכול לעזור.
יכול להיות שקצת הלכתי רחוק ...:rolleyes:כתבתי כבר מהתחלה
שלפי איך שתארו את המקרה ככה נראה לי וזה דעתי .
אבל אפשר ורצוי להבא לברר על הבעל מקצוע שאתם לוקחים מה שלא עשו במקרה הנ"ל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה