תקלה בפדפן כרום - ג'ימייל

• הוסף לסימניות
בפתיחת הודעה בג'ימייל, אין באפשרותי לדפדף בהודעה מטה ומעלה באמצעות גרירת פס הגלילה שבצד ההודעה כמצ"ב. אלא רק בחיצי המקלדת.
זה מפריע לי מכמה סיבות, בעיקר בהודעות טקסט ארוכות מאוד, שבהם קשה לי ללכת הלוך ושוב ולחזור למקום מסויים, ע"י גלילת כל ההודעה מחדש.
זה קורה בכל הודעה פתוחה, כולל בכתיבת הודעה. אך לא ברשימת ההודעות הראשית.
באקספלורר זה לא ככה. רק בכרום.
עשיתי עדכון לכרום, סגרתי מחשב, פתחתי, מה שאפשר, לא הלך בנתיים.
מישהו נתקל בבעיה כזו?

קבצים מצורפים

• 0 ביטים · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
?

חברים, מתוך 105 צופי הודעה זו, לאף אחד אין מה לומר?
אולי יש דרך לעדכן את הכרום בצורה שתשמור על כל זכרונותיו דהיינו כל הסימניות והקודים [יש לי עשרות סימניות, שחבל לי להתחיל ליצור את כולם מהתחלה]?
ואם כן, איך עושים את זה בדרך הקלה?
והכי טוב.. אם אפשר לנסות לפתור את הבעיה כשלעצמה, אולי זה משהו בהגדרות?
[במחשב השני יש לי את אותו 'כרום' ואין לי בעיה זו.]

• הוסף לסימניות
אם אתה רשום בכרום, ככל הנראה הכל שמור תחת השם משתמש שלך ואם כן אם רק תעדכן אותו אז הכל יהיה שמור תחת השם שלך וגם אם לא אז אפשר לייצא את הסימניות

• הוסף לסימניות
http://www.prog.co.il/showthread.php?p=806975#post806975

תראה מה כתבתי פה להתקין דפדפן שהוא דומה לכרום, כרום לאחרונה עושה בעיות והדפדפן הזה פתר לי את כל הבעיות כולל בעיית העברית הידועה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HDAS;807012:
אם אתה רשום בכרום, ככל הנראה הכל שמור תחת השם משתמש שלך ואם כן אם רק תעדכן אותו אז הכל יהיה שמור תחת השם שלך וגם אם לא אז אפשר לייצא את הסימניות

מה פירוש רשום?
זה חינמי, קבלתי את הכרום או שהורדתי, לא זוכר, והתקנתי.
בכל אופן מה צריך לעשות, איך מייצאים?
בקיצור. אני עם הארץ בנושאים אלו. אשמח לשמוע פרטים ברורים.
תודה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בבקשה

קבצים מצורפים

• 1.png
    KB 23.8 · צפיות: 13
  • 2.png
    KB 14.5 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוישה;807030:
מידי מסובך בשבילי. מה גם שאני חסום.

חסום, תבקש שיפתחו אין סיבה שלא יפתחו, לא מסובך פשוט תלחץ על הורדה זה הכפתור הירוק במרכז המסך זה יוריד לך תוכנה תתקין וכל הבעיות יפתרו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;807098:
חסום, תבקש שיפתחו אין סיבה שלא יפתחו, לא מסובך פשוט תלחץ על הורדה זה הכפתור הירוק במרכז המסך זה יוריד לך תוכנה תתקין וכל הבעיות יפתרו.

זה הפיך?
כלומר אם פתאום לא מוצא חן בעיני הדפדפן הזה, אני יכול ברגע לחזור לכרום?
זה בעצם כמו תוסף קל שמתלבש על כרום, או שהוא משנה אותו לגמרי, או שבכלל זה דפדפן נוסף במחשב ולא מפריע בכלל לכרום כמו אקספלורר שכרגע אינו בשימוש אצלי?

• הוסף לסימניות
זה לא תוסף זה תוכנה נפרדת לגמרי רק שהממשק שלה הוא כמו כרום מלבד שינויים קלים ביותר ולכן זה פתרון למשתמשי כרום שמשום מה בימים האחרונים נדפקה לו הצורה.

• הוסף לסימניות
אכן הורדתי את הדפדפן COMODO כפי המלצת ידידנו היקר. ותשו"ח לו.
אין מה לומר, זה יותר מהיר מכרום [עכ"פ בגירסתנו הנוכחית]. אבל צריך להתחיל מחדש כמה הגדרות ותוספים.
הבעיה שנתקלתי בה כרגע; כעורך תורני אני משתמש רבות באתר של היברו בוקס, ושם הכל מתבסס על PDF, אבל באופן שאפשר לראות באתר עצמו בלי התוכנה, כך זה היה באקספלורר וכך בכרום, יש לי במחשב אקרובט פרו, אבל את הCOMODO זה לא מספק, הוא מבקש ממני להתקין אקרובט רידר, ואכן בצעתי את הוראותיו ודרך הלינק שהופיע לי התקנתי את התוכנה אקרובט רידר 10, אך היו לי כמה בעיות, בקיצור, זה סיבך אותי, וכרגע הוא לא מציג לי שם דפים, ועל כל דף שאני פותח, הוא ישר מוריד לו אותו למחשב, השאלה היא מדוע הCOMODO עושה בעיות, למה הוא לא יכול להציג לי דפי PDF כמו שאר הדפדפנים?
גם כשמגיע לי במייל PDF ואני עושה הצג [במקום 'הורד' לחינם] - בכרום זה היה נפתח בכרטיסיה חדשה אבל בצורת PDF לכל דבר, ובCOMODO זה נפתח כמו שוורד נפתח בכרום כאילו דרך איזו תוכנה של גוגל או של המייל. יש לו פחות שטח על העמוד ונראה קטן יותר. וגם איטי יותר עד שנפתח.

בכרום היה לי גם תוסף חיפוש בהיברו בוקס, אבל מילא, קודם כל נפתור את הבעיות הרציניות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה