תקשורת תקלה בשיואמי- מתקשרים וזה לא מגיע אליי

• הוסף לסימניות
יש לי שיואמי F20 חצי טאץ'
מזה כמה חודשים יש לי תקלה
שכשאנשים מתקשרים אליי לפעמים זה פשוט לא מגיע אליי
יש בטריה
יש קליטה
ופשוט לא מצלצל
הבעיה היא לא בחברת התקשורת
מישהו נתקל בדבר כזה?

• הוסף לסימניות
?

• הוסף לסימניות
כן בהחלט אבל נראה לי כן קשור לחברת התקשורת

את בסלקום או בהוט?
באחד משתיהם כבר לא זוכרת מי מהשתיים
גם אם רשום שיש קליטה והכל מושלם
הטלפון לא מצלצל
וראיתי את הבעיה הזו לא רק במכשיר של שיאומי
אבל לא זוכרת באיזה חברה היינו אז
ואת אותו סיפור שמעתי מעוד חברה - ששם זה יצר להם המון בעיות שאנשים לא הצליחו להשיג

• הוסף לסימניות
אני בהוט
אבל גם בעלי בהוט והכל תקין

• הוסף לסימניות
אולי יש מספרים ברשימה שחורה
או שהרשימה הלבנה מופעלת?

• הוסף לסימניות
בשיאומי חצי טאץ' קורה מלא פעמים שתוך כדי שיחה נלחץ על חסום משתמש

• הוסף לסימניות
האם מדובר שמספרים מסוימים לא מצליחים להתקשר?
כשאני בהוט אני לא מצליחה להתקשר לשכנה בשום אופן

זה לא נשמע לי שמדובר ברשימה שחורה
כי ברשימה שחורה הבן אדם שומע שהוא לא יכול לצלצל וכאן מדובר שמצלצל כמו רגיל
וגם זה פעם כן פעם לא.

• הוסף לסימניות
לי היה אותו דבר הייתי בהוט מובייל וחצי מהשיחות לא הייתי מקבלת, אמרו לי להחליף חברה ובאמת עברתי לסלקום ומאד הכל בסדר,

• הוסף לסימניות
יש לי את אותו הדבר עכשיו בחצי טאצ
ואני בהוט
מתקשרים אלי וזה לא מחייג
זה כבר שלושה ימים ככה
אולי זה משהו קולקטיבי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה