דרוש מידע תקלה מוזרה במדפסת ברדר

• פותח הנושא szn
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי מדפסת ברדר 480 לפני תקופה המדפסת הדפיסה רק צבעוני אבל הצבע השחור לא עבד (לפעמים כן מדפיס בצבע חלש)
ניסיתי לעשות ניקוי פנימי (כמה פעמים) לפי ההוראות של @ctrl-p קונטרול פי וזה לא עזר.

החלפתי מחסנית דיו חדשה וגם לא עזר. (דיו תואם לא מקורי)

השגתי מדפסת חליפית ברדר דגם 491 וקניתי דיו חדש תואם (לא מקורי) בהתחלה הכל עבד טוב
ולאחר כמה ימים הצבע השחור והסגול הפסיקו לעבוד. (לפעמים כן מדפיס בצבע חלש)

חשבתי שאולי ברדר זיהו דרך התוכנה במחשב שאני לא משתמש בדיו המקורי שלהם
והם גרמו לתקלה שחוזרת על עצמה ב-2 דגמים שונים שלהם.

האם יש כזאת אפשרות לגרום לתקלות למי שלא משתמש בדיו מקורי?
האם יש כאן עוד משהו שנתקל בכזאת בעיה?

(שמעתי שיש חברות שמזהות שהדיו לא מקורי, ואז המדפסת מפסיקה לזהות את הדיו, אבל אצלי זה תקלה שונה)

• הוסף לסימניות
יש לי מדפסת ברדר 480 לפני תקופה המדפסת הדפיסה רק צבעוני אבל הצבע השחור לא עבד (לפעמים כן מדפיס בצבע חלש)
ניסיתי לעשות ניקוי פנימי (כמה פעמים) לפי ההוראות של @ctrl-p קונטרול פי וזה לא עזר.

החלפתי מחסנית דיו חדשה וגם לא עזר. (דיו תואם לא מקורי)

השגתי מדפסת חליפית ברדר דגם 491 וקניתי דיו חדש תואם (לא מקורי) בהתחלה הכל עבד טוב
ולאחר כמה ימים הצבע השחור והסגול הפסיקו לעבוד. (לפעמים כן מדפיס בצבע חלש)

חשבתי שאולי ברדר זיהו דרך התוכנה במחשב שאני לא משתמש בדיו המקורי שלהם
והם גרמו לתקלה שחוזרת על עצמה ב-2 דגמים שונים שלהם.

האם יש כזאת אפשרות לגרום לתקלות למי שלא משתמש בדיו מקורי?
האם יש כאן עוד משהו שנתקל בכזאת בעיה?

(שמעתי שיש חברות שמזהות שהדיו לא מקורי, ואז המדפסת מפסיקה לזהות את הדיו, אבל אצלי זה תקלה שונה)
ממש לא זה המקרה,
כללי כל המדפסות דיו של ברדר בעיותיות,
איזה דיו תואם את קונה?

• תודה
Reactions: szn
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • תודה
  • הוסף לסימניות
ולפי המחיר אני כבר יודע מה קיבלת בערך ואני לא מתפלא על התוצאה :(
5 שנים אני קונה בזול ועבד מצויין מה קרה עכשיו?
IMG_20220501_230021.jpg

• הוסף לסימניות
5 שנים אני קונה בזול ועבד מצויין מה קרה עכשיו?צפה בקובץ המצורף 1109506
אם התקלה קורת לך בסוג דיו הזה, אז אין לי פתרון להציע לך,
ולגבי ה-5 שנים תודי להשם כי יש כאלו שזה קורה להם אחרי 3 חוד'
אשמח מאד אם תכתבי מה כתוב למטה בתחתית האריזה מהו התאריך פג תוקף? ואיזה V זה תסתכלי זה חרוט על הקרטון

• תודה
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מוזר מאד מאד,
זה לא בעיה בדיו אולי במחסנית הזו ספציפית, ואם את תמיד קונה את זה אז מצויין, אלא א"כ בדר"כ את קונה אחר שאז זה יכול להסביר הרבה.
לא נראה לי שקיים דיו תואן טוב יותר מזה!

• תודה
  • הוסף לסימניות
אלא א"כ בדר"כ את קונה אחר שאז זה יכול
הדגם 491 נמצא אצלי רק חודש וקניתי רק פעם אחת ותוך כמה ימים התחילו הבעיות

בדגם 480 היה לי דיו עם תאריך 2024\01
וכתוב V3 האם זה שונה מV4?

לא נראה לי שקיים דיו תואן טוב יותר מזה!
השאלה האם דיו מקורי כן יעבוד?

• הוסף לסימניות
היתה לי ברדר 491, הפסיק הדיו השחור לעבוד, גם אחרי כמה נקויי ראש דיו, קניתי עוד אחת כזו, כי הייתי מרוצה מהדגם, ושוב התקלה חזרה על עצמה, הדיו השחור לא סוחב. קניתי בהון עתק דיו מקורי, לא עבד. לדעתי משהו פגום בדגם הזה. [אמרו לי מומחים שזה נדיר מאד שתי תקלות זהות בשתי מדפסות חדשות בזו אחר זו, והנה עובדה שגם אצלך קרתה תקלה זו ממש]. זרוק וקנה משהו אחר, אין ברירה.

• תודה
  • הוסף לסימניות
היתה לי ברדר 491, הפסיק הדיו השחור לעבוד, גם אחרי כמה נקויי ראש דיו, קניתי עוד אחת כזו, כי הייתי מרוצה מהדגם, ושוב התקלה חזרה על עצמה, הדיו השחור לא סוחב. קניתי בהון עתק דיו מקורי, לא עבד. לדעתי משהו פגום בדגם הזה. [אמרו לי מומחים שזה נדיר מאד שתי תקלות זהות בשתי מדפסות חדשות בזו אחר זו, והנה עובדה שגם אצלך קרתה תקלה זו ממש]. זרוק וקנה משהו אחר, אין ברירה.

אצלי זה היה דגם 480 ואז 491

זרוק וקנה משהו אחר, אין ברירה.
מה קנית?

(המעלה של ברדר שיש דיו תואם מאד בזול)

• הוסף לסימניות
צודק שזו המעלה של ברדר. העדפתי משהו אחר. קניתי hp8023. בינתיים עובד מצוין. דיו יקר - השחור בגירסת XL עולה יותר ממאתים שקלים, אבל מבטיחים לך 1500 דפי הדפסה, כך שבס"ה לא נורא למשתמשים בינוניים. [אגב, באתר של רפאלי קניתי ב 190 ש"ח, הכי זול שמצאתי ]
בהצלחה

• תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה