תקלה מוזרה בתכנת אודיו סיטי

• הוסף לסימניות
יש לי את התוכנה כבר כשנה והיא עבדה מצויין. לאחרונה כשאני מקליט ההקלטות יוצאות לא ברורות כאילו מתוך מים. (מצורף דוגמה - הקלטה מספר 1)
שיחקתי עם ההגדרות והגעתי לתוצאה מוזרה.
כשאני פותח את הגדרות ווינדוס ועומד על המסך הזה:
upload_2019-1-7_13-18-26.png

בלי ללחוץ על כלום הבעיה נפתרת ואיכות ההקלטה משתפרת. (מצורף - דוגמה מספר 2)
ואז כשאני סוגר את מסך הההגדרות ומקליט שוב אז ההקלטה חוזרת להיות לא טובה.
יש לכם מושג מהי הסיבה?

קבצים מצורפים

• דוגמה 1 לא איכותי.mp3
    KB 45.8 · צפיות: 16
  • דוגמה 2 איכותי.mp3
    KB 47.8 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
נייד. איפה אני יכול לראות את הדגם?
מאחורה ראיתי - HP HQ-TRE זה זה?

• הוסף לסימניות
נייד. איפה אני יכול לראות את הדגם?
מאחורה ראיתי - HP HQ-TRE זה זה?
כן ואחרי זה אמור להיות מספר בן 5 ספרות, תרשום אותו.
מהי גירסת הווינדוס? וכמה סיביות (32/64)? ניתן לראות במאפייני המחשב

• הוסף לסימניות
לא עוזר :(
התקנתי את הדרייבר שהבאת, גם התקנתי את אודיו סיטי בגרסה המעודכנת ועדיין...
עשיתי שוב 2 הקלטות - אחד לא איכותי והשני כן. כשמסך הגדרות התקן המיקרופון שזה סגור זה לא ברור וכשזה פתוח זה איכותי. ובלי שום פעולה נוספת מצידי מעבר לפתיחת מסך ההתקן.
@יוסי מחשבים הנתון הזה לכאורה מצביע על כיוון אחר. לא? מה דעתך?

• הוסף לסימניות
עשיתי שוב 2 הקלטות - אחד לא איכותי והשני כן. כשמסך הגדרות התקן המיקרופון שזה סגור זה לא ברור וכשזה פתוח זה איכותי. ובלי שום פעולה נוספת מצידי מעבר לפתיחת מסך ההתקן.
@יוסי מחשבים הנתון הזה לכאורה מצביע על כיוון אחר. לא? מה דעתך?
אני לא זוכר מספיק טוב, אבל כמדומני שבכרטיס 'שיפורים' או במקום אחר שם מתחבאים הגדרות הקלטה.
אין לי רעיון למה זה קרה, אבל ייתכן ואחד או יותר מהשיפורים הללו מזיק להקלטה.
אין לי גם רעיון למה זה משתנה כשהחלון הנ''ל פתוח. (אולי הוא מקפיא את השינויים).

קיצער - חפשו שם טוב טוב כל שורה בהגדרות.

• הוסף לסימניות
תנסה להסיר את ההתקן ממנהל ההתקנים ואז תתקין מחדש.
אני לא יודע מה הבעייה, זה מאד מוזר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה