כללי תקלה מעצבנת באינדיזיין, אנא הבו פתרון

• פותח הנושא אא
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מנסה למקם טקסט מקובץ וורד באינדיזיין. ומשום מה בכל פעם שאני מנסה לשרשר לכל המסמך (מדובר בטקסט של למעלה ממאה עמודים) האינדיזיין נתקע ונסגר.
ניסיתי לשרשר עמוד עמוד (עד כמה שזה הזוי) אבל באמצע זה גם נתקע.
יש למישהו פתרון או רעיון מה אני יכולה לעשות? זה ממש חשוב.

תודה מראש למנסים לסייע.

• הוסף לסימניות
איזה גירסא? CS2 לפעמים עדיף על CS4 בדברים האלו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יענקי שכטר;407155:
המחשב יציב? תבדוק הביצועים שלו ותעדכן

איך אני בודקת את יציבות המחשב?

והגרסה היא CS3 אם זה משנה.

• הוסף לסימניות
אולי יש בתוך סגנון פסקה אחד טקסט עם מיקוד שנעשה באנגלית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;407314:
אולי יש בתוך סגנון פסקה אחד טקסט עם מיקוד שנעשה באנגלית

מה פירוש?
סליחה על הבורות...

למרות שבסוף הסתדרתי ע"י שמירת קובץ הוורד שוב בגרסה של פחות עמודים.

• הוסף לסימניות
לי גם היתה פעם בעיה כזו, והיתה בגלל גופן או סטייל כלשהו, וברגע שהסרתי, עבד מצויין.

• הוסף לסימניות
כשאתה מייבא את הטקסט תסיר את כל הסגנונות שהוא מביא באופן אוטמטי מוורד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה