• הוסף לסימניות
אני לא זוכרת מה שם המשתמש שלי באמייל
יש אפשרות לסדר לי את זה?

• הוסף לסימניות
איזה אימייל? שם משתמש או קוד?

• הוסף לסימניות
המייל הוא בgmail
אבלאני לא זוכרת את שם המשתמש

• הוסף לסימניות
יש שם אופציה לאיפוס הקוד.

• הוסף לסימניות
איך עושים?
המייל שלי הוא באתלוק
ואני רוצה לפתוח אותו בgmail

• הוסף לסימניות
היא לא זוכרת את שם המשתמש אבל את הסיסמא היא זוכרת ואין אופציה לאיפוס השם אלא לאיפוס הסיסמא
ולכן הכי טוב שתשאלי מישהו שקיבל את המייל שלך פעם מה שם המשתמש שלך.

• הוסף לסימניות
למה את לא יכולה לבדוק באאוטלוק מה שם המשתמש שלך?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עשיתי את זה אבל לא הצלחתי להכנס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקה100;831275:
עשיתי את זה אבל לא הצלחתי להכנס

את מה עשית? ולאיפה לא הצלחת להיכנס?

• הוסף לסימניות
למעשה מה את לא זוכרת??
אם הבעיה בקוד תעשי איפוס לקוד
ואם הבעיה בשם משתמש ווהאאוטלוק שלך מוגדר על השם משתמש של גימייל תעתיקי אותו ותכנסי
ואם את לא מסתדרת תבקשי ממישהו שיש לו את הכתובת מייל שלך שיגיד לך אותו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה