תקלות בהשלמה האוטומטית של גוגל

• פותח הנושא s976
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לפני כחודש המראה של גוגל השתנה אצלי, זה נראה בצורה קצת מוזרה (מצורף צילום)
וכשמתחילים להקליד, ההשלמה האוטומטית (הצעות) אינה פועלת. בדקתי את ההגדרות של חשבון גוגל אצלי, והכל נראה תקין.
עברתי ל- google.ru ושם זה עבד תקין. אבל לפני כשבוע, גם שם הפסיקה לפעול ההשלמה.
ב-google.fr זה עובד.
מישהו נתקל בבעיה כזו?

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 15.1 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
רמון

• הוסף לסימניות
זה הדף הבית שלי.

• הוסף לסימניות
תלחץ על הקישור שאני שמתי, מה מופיע? מה שהיה פעם או החדש?

• הוסף לסימניות
אם כבר מדברים על זה...
מהעדכונים האחרונים, אני כותב בגוגל מילה כלשהי, נגיד "עיצוב" והוא לא פותח לי כמו שאני רגיל הרבה וריאציות שבאות עם המילה עיצוב (כמו: עיצוב פנים, עיצוב אדריכלי, עיצוב גרפי וכו'), אלא נשאר חלק ורגיל וממתין שאני ימשיך בעצמי...
יש לכם מושג למה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראש בריא;983897:
אם כבר מדברים על זה...
מהעדכונים האחרונים, אני כותב בגוגל מילה כלשהי, נגיד "עיצוב" והוא לא פותח לי כמו שאני רגיל הרבה וריאציות שבאות עם המילה עיצוב (כמו: עיצוב פנים, עיצוב אדריכלי, עיצוב גרפי וכו'), אלא נשאר חלק ורגיל וממתין שאני ימשיך בעצמי...
יש לכם מושג למה?
בכל הדפדפנים?

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהתוסף שנתנו פה בפרוג ראוים אותו רק בדף הראשון אח"כ שמדפדפים להמשך לדף 2 כבר לא רואים את הV או את הX
(אני באתרוג)
בהתחלה זה עבד לי מצוין עד לפני זמן מה זה הפסיק לעבוד.

• הוסף לסימניות
בכל אופן, הפיתרון שנשאר אז, זה הדף הבית הזה:
https://www.google.com/webhp?source=search_app
בקישור הזה זה עבד כרגיל.
אצלי בשורת שליטה שיש בכרום (פס שחור ועליו יש : חיפוש, תמונות, מפות...) כשאני לוחץ על חיפוש - הוא שוב לא ממשיך לי כמו שתיארתי...
מוזר!

• הוסף לסימניות
ומה כתוב לך בשורת הכתובת כשיש לך את הבעיות? לא גוגל.

• הוסף לסימניות
נכון, לא כתוב לי כלום! (ובקישור כן...)

קבצים מצורפים

• גוגל.JPG
    KB 21.2 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
שאלתי בשורת הכתובת מה כתוב.

• הוסף לסימניות
אצלי הכל עובד חלק, זה מה שנקרא יותר מזל משכל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה