תקלות בהשלמה האוטומטית של גוגל

• פותח הנושא s976
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לפני תקופה קצרה החליטו ברימון/אתרוג שלא טוב גוגל.
ולכן בכל פעם שגלשתם לכתובת google.com או google.co.il זה ניתב אוטומטית לאתר חיפוש מבוסס גוגל בשם clearch.org.
בהתחלה קבעתי לי את דף הבית כgoogle.co.uk וזה אכן השאיר אותי בגוגל נורמלי כאשר אהבתי וכעת ניסיתי פשוט לכתוב את כתובת הIP של גוגל: 173.194.66.94 בתור דף הבית, וזה תמיד מגיע לגוגל האמיתי בלי ניתובים למנועי חיפוש מונחי קידומים פרסומיים וד"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PCM;986721:
לפני תקופה קצרה החליטו ברימון/אתרוג שלא טוב גוגל.
ולכן בכל פעם שגלשתם לכתובת google.com או google.co.il זה ניתב אוטומטית לאתר חיפוש מבוסס גוגל בשם clearch.org.
בהתחלה קבעתי לי את דף הבית כgoogle.co.uk וזה אכן השאיר אותי בגוגל נורמלי כאשר אהבתי וכעת ניסיתי פשוט לכתוב את כתובת הIP של גוגל: 173.194.66.94 בתור דף הבית, וזה תמיד מגיע לגוגל האמיתי בלי ניתובים למנועי חיפוש מונחי קידומים פרסומיים וד"ל.

אם באמת רמון עשו את זה בכוונה (לא משנה מאיזה שיקולים), זו ממש שערוריה. אם יתברר לי שכן, אני אשקול לעזוב אותם. כבר נמאס לי מההפתעות שלהם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה