עזרה תקעו לי ברז בקייטנה!! מה עושים? עצה דחופה!

• הוסף לסימניות
העיקר שיש לך גם רגעים שאת צוחקת עכשיו
אולי הם יביאו איתם מחשבות פוריות יותר
איזו חמודה את! תודה על העידוד!! :p
נראה לי שאלך על כיוון של בועות סבון ענקיות... הכי יעניין ויפצה אותם במקום החיות שהם ממש מחכים להם בכיליון עיניים...
חיפשתי עכשיו מתכון לבועות ענקיות באינטרנט. צריך בשביל זה גליצרין. הבעיה היא שאני לא יודעת אם בבתי מרקחת קונים את זה עם מרשם...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
אני מנסה להמשיך..
הרקדה? אולי ע"י משמחים בחתונות?
מצחיקה אחת... ממש!
את יכולה לעשות להם הכנסת ספר תורה עם לפידים מהכל בשקל המהבהבים וליצור מן רכב עם תאורת לד .. ריקודים וספרי תורה שתכינו (אולי מבלונים ארוכים) בסוף יחלקו ארטיקים...
בשביל בנים זה אטרקציה רצינית....
לא יודעת מה מעשי ומה לא.. בדמיון זה נראה לי כייף

• הוסף לסימניות
בלי מירשם - הפתילות
זה נקרא גליצרין נוזלי
הכי הרבה צאי לסופר פארם
השאלה אם זה ימלא לך יום שלם??????

• הוסף לסימניות
את יכולה לעשות להם הכנסת ספר תורה עם לפידים מהכל בשקל המהבהבים וליצור מן רכב עם תאורת לד .. ריקודים וספרי תורה שתכינו (אולי מבלונים ארוכים) בסוף יחלקו ארטיקים...
בשביל בנים זה אטרקציה רצינית....
הכל מהמם כאן...
הבעיה היא מתי אני אקנה?? הקייטנה מתחילה ב 7:30 ועכשיו 12 בלילה... :(:(:(

• הוסף לסימניות
הכל מהמם כאן...
הבעיה היא מתי אני אקנה?? הקייטנה מתחילה ב 7:30 ועכשיו 12 בלילה... :(:(
צודקת, אבל אפשר לעשות את זה בשעתיים האחרונות אם יש לך מישהו אחר שיקנה בבוקר
ובינתיים להכין איתם ביחד את התפאורה

• הוסף לסימניות
בלי מירשם - הפתילות
זה נקרא גליצרין נוזלי
הכי הרבה צאי לסופר פארם
השאלה אם זה ימלא לך יום שלם??????
ההפעלות מתחילות בכל יום בסביבות 10 בבוקר...
7:45 הילדים מגיעים, זמן למשחקים חופשיים במתחם הקיטנה ובחצר. מי שמתחשק לו-יושב לצביעה והדבקה חופשית.
9:00 תפילה
9:30 ארוחת בוקר
10:00 מתחילות התוכניות...
13:00 הולכים הביתה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה רבה לכווווללללללללםםםםםם
מקווה שהילדים יהנו מחר...
אשתדל לצלם ולהעלות לכם תמונות... בלי נדר.

יישר כח על הרצון הגדול לעזור!!

• הוסף לסימניות
חשבתי על זה! אבל אין לי מתי לקנות את האבקה...
יש לי אבקה של ד"ר באבלס למכירה + כמה בקבוקים מוכנים כולל אבקה וסבון
בבני ברק
כמו כן : 12 חישוקים + 2 אביזרים להפרחת בועות ענקיות
אם רלוונטי - פני אלי כעת

אגב - לפי ההוראות של ד"ר באבלס צריך להכין את האבקה+מים+פיירי לילה מראש, אחרת זה לא עובד

• הוסף לסימניות
יש לי אבקה של ד"ר באבלס למכירה + כמה בקבוקים מוכנים כולל אבקה וסבון
בבני ברק
כמו כן : 12 חישוקים + 2 אביזרים להפרחת בועות ענקיות
אם רלוונטי - פני אלי כעת

אגב - לפי ההוראות של ד"ר באבלס צריך להכין את האבקה+מים+פיירי לילה מראש, אחרת זה לא עובד
אנחנו מנתניה, אין לי דרך לקחת את זה ממכם...
הולכת לקנות עכשיו פיירי וה' יסדר את השאר....
תודה רבההה:p

• הוסף לסימניות
-------

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה