תקרא תצליח

• הוסף לסימניות
האם המבצע של בנק הפועלים "תקרא תצליח" עדיין ממשיך?
איפה ניתן לרכוש את הספרים?

• הוסף לסימניות
מכירות את מבחר הספרים במבצע?
יש ספרים שילדים אוהבים?

• הוסף לסימניות
יש כמה וכמה קומיקסים. (גם שלי (-:)מבחר חמוד מאד.

• הוסף לסימניות
אפשר לשאול איזה?
מתאים לילדים בני 10-11 ו7?

• הוסף לסימניות
יש באיפשהו את רשימת הספרים שבמבצע?

• הוסף לסימניות
לדעתי יש שם מוצלחים. שווה ללכת.

• הוסף לסימניות
אני קניתי ספרי קומיקס לבנים בגילאי 10-9
במחיר 15 ש"ח

• הוסף לסימניות
אני קניתי, המבחר לא היה גדול, קניתי 2 ספרי קומיקס של רחלי דויד, אחד צבעוני ואחד שחור לבן,
ספר לקטנים יותר על מימי וסימי תחת מטריה אחת. ספר אחד של חבורת פפיטו. היו גם כמה ספרים של ה. שחר, משפחה שכזאת, לגדולות היה רק פתאום דפיקה בדלת. היה גם עוד קומיקס סבא ישראל, בפורמט גדול יותר, סיפור מרוסיה. וכמו שאמרו את הספר מינוס שתיים, רק חבל שהוא לא מנוקד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;1137676:
וכמו שאמרו את הספר מינוס שתיים, רק חבל שהוא לא מנוקד.
הוא בכל זאת קריא ומזמין לקרוא - כך ראיתי אצל הבן שלי, שבדרך כלל מעדיף רק קומיקס :(

• הוסף לסימניות
קניתי שם היום ספר מוצלח מאד של מיה קינן - ספר התעלומות של זרח הפיקח
אמנם לא קומיקס אבל ילדי לא הסכים לעזוב אותו (10)
ויש שם גם סדרה מתוקה של מנוחה פוקס - קניתי רק אחד אבל לאור ההתלהבות נראה לי שאקנה עוד חלקים שלה.

שווה קפיצה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה