להודות ולהלל!
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
האם ניתן לעשות את השן של תקרה צפה עובי 2 לוחות גבס וע"ז זוית משתנה והאם זה יוצא יפה?
כן לשוליים כמין מדף שעליו מניחים את הסרט לדיםלמה אתה קורא שן? לשוליים?
כמה זה קרוב לקיר?
סליחה על הבורות מה זה פרופיל גימור גיאתה יכול לעשות למעשה איזה עובי שאתה רוצה, אני חושב שהייתי משאיר עובי לוח (עם גימור פרופיל ג'י)
ראית את התוכנית הנמכת גבס הקבלן הישמעלי רוצה ע"ז 10000 שח זול או יקר?אתה יכול לעשות למעשה איזה עובי שאתה רוצה, אני חושב שהייתי משאיר עובי לוח (עם גימור פרופיל ג'י)
קופצת על האשכולתה יכול לעשות למעשה איזה עובי שאתה רוצה, אני חושב שהייתי משאיר עובי לוח (עם גימור פרופיל ג'י)
פרופיל אלומיניום? לא ממש הבנתי את השאלה (על צד שהיא כוונה אליי...)קופצת על האשכול
איזה פרופיל מומלץ לתקרה מנותקת עם תאורה כלפי מעלה? -אבל פרופיל שיש בו מקום מיוחד לנחש לד?
ראיתי הרבה כאלה ברשת , התרשמתי שהמחיר גבוה
למי יש המלצה ?
לא אלומניום, התכוונתי לפרופיל של גבס כמו שירן וכדומהפרופיל אלומיניום? לא ממש הבנתי את השאלה (על צד שהיא כוונה אליי...)
הסתרה יכול להיות מכל דבר, פרופיל שירן, גבס, זה לא משנה עם מה מסתירים, זה רק משנה שמסתירים נכון.לא התכוונתי לפרופיל גבס כמו שירן וכדומה
האם להסתיר לד נסתר תקרה אתם משתמשים בפרופיל יעודי לזה?
או עושים לבד הסתרה
אשמח -יש לך פרט יפה להעלות לפההסתרה יכול להיות מכל דבר, פרופיל שירן, גבס, זה לא משנה עם מה מסתירים, זה רק משנה שמסתירים נכון.
איך המידע עובר למבצע?!אמממ,... אצלי הכל מתחיל בתלת... יש תמונות באתר שלי.
התוכנית שהעלתי על דף הקבלן ירד ל 7000 ועשה עובי 2 לוחות גבס +זוית משתנה יצא נפלא ממליץ מאוד כפיתרון לא להנמיך הרבה תקרה לבתים נמוכים .תמונה אני יעלה בקרובתמונה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים