תקרה מעוצבת: סינר גבס וקרניזים

• פותח הנושא m&m
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני באמצע שיפוץ סלון ללקוח שהגובה הקיים=2.87. לא גבוה במיוחד
יש לי שרשור מזגן מיני מרכזי שעובר בצמוד לקיר ואני רוצה להסתיר אותו בגבס אך לא להנמיך את כל החלל כדי לא לאבד מהגובה
חשבתי ליצור סינר גבס עם שקועי תאורה ולסגור עם קרניז שיחבר אותו לתקרה אך משהו לא מסתדר לי
מידות המינימום שאני חייבת לשרשור הן 35X45 כמצורף בפרט
האם אני חייבת לבחור קרניז בגובה הנתון אם יש בכלל, או שאפשר להדביק את הקרניז לתקרה ושלא יגיע עד סוף הסינר, איך זה יתקבל?
אשמח לייעוצכם המקצועי
תודה מראש

קבצים מצורפים

• פרט סינר.pdf
    KB 4.3 · צפיות: 181
  • תוכנית גבס.pdf
    KB 16 · צפיות: 130
  • הוסף לסימניות
את הקרניז את שמה צמוד לתקרה ולסינר
פשוט תעלי אותו עד למעלה

• הוסף לסימניות
ספציפית פה אני לא יכולה פשוט להעלות את הסינר עד הסיום של הקרניז כי אני צריכה לשמור על גובה 45 ס"מ ולא נראה לי שיש קרניז גבוה כ"כ.

• הוסף לסימניות
שירה התכוונה לעניות דעתי להעלות את הקרניז עד למעלה, ולא את הסינר.

• הוסף לסימניות
איפה אני יכולה למצוא פרטים מפורטים וברורים להנמכה/קרניז/סינר?

• הוסף לסימניות
תודה לכולן!!
לגבי הפרט, לא יצא לכן להכין פרט לסינר עם קרניז?

• הוסף לסימניות
לא פרט, אלא חתך עקרוני-
לכידה.PNG

• הוסף לסימניות
מעולה
תודה revrut!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה