נכתב ע"י קי;2368026:אנו מתכננים גג נפתח לסוכה על חצי מהסלון, איזו תקרה אפשר לעשות שיהיה הכי פרקטי לפרק לקראת סוכות ולהחזיר חזרה בקלות מירבית?
ומה מבחינת עיצוב שלא יודגש השוני בשני חצאי הסלון?
נכתב ע"י מינוף;2368207:אני עשיתי קורות של אלומיניום בערך ברוחב 30 ס"מ כל אחד מתלבש אחד על השני מאוד קל ונוח להוריד ולהחזיר כמו"כ קל מאוד לניקוי
עשיתי אותו בצבע לבן ככה שזה לא כ"כ בולט השוני בין שתי חלקי הסלון
נכתב ע"י מינוף;2368207:אני עשיתי קורות של אלומיניום בערך ברוחב 30 ס"מ כל אחד מתלבש אחד על השני מאוד קל ונוח להוריד ולהחזיר כמו"כ קל מאוד לניקוי
עשיתי אותו בצבע לבן ככה שזה לא כ"כ בולט השוני בין שתי חלקי הסלון
נכתב ע"י ELFISH;2368539:את יכולה בבקשה להעלות לפה או לשלוח לי תמונה? אנחנו מתכננים סלון שכולו יצטרך קירוי מתחת גג נפתח.
וגם, איך זה מבחינת בידוד לקור וחום?
כבר יש לך תמונות?עשיתי את זה במפעל אלומיניום בתחילת רחוב אבוחצירא בפרדס כץ
אין לי כרגע את המספר שלהם אני יחפש את זה
העלות לא יקרה כ"כ לי עלה 1.5 / 1.5 מ"ר בערך 600 ש"ח
תמונה אין לי אני ינסה להשיג (לא דירה שלי)
מבחינת בידוד הוא לא מבודד רק בחנות המליצו לי לקנות קלקר צהוב בחנות יצירה ולחבר לפלטות של האלומיניום מהצד השני וזה מבודד מצוין
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים