תקרה נשלפת

• הוסף לסימניות
שלום
אני צריכה לעשות בידוד אקוסטי בתקרה המשך של סלון כעם גג נפתח לסוכה
הקבלן שם לי רבועים סטנדרטים (מכוערים) הבעיה שכל שנה בסוכות כשמסדרים את הסכך הם נופלים ותמיד בעיה להחזיר
אני רוצה לעשות משהו יותר אסטטי וגם נגיש להוצאה והכנסה בקלות בסוכות לא רוצה משהו מידי יקר
אבל כן חשוב לי שיהיה יפה כי זה המשך של הסלון וחשוב לי גם הבידוד כי ממש קר בסלון בלי
אשמח לשמוע רעיונות
אם יש תמונות גם יעזור
והכי חשוב המלצה איפה לקנות בירושלים
תודה

• הוסף לסימניות
לאיזה צורך את צריכה את הבידוד האקוסטי.
נ.ב.
"בידוד אקוסטי, זה לא המילה הנכונה...

• הוסף לסימניות
@eco care
תודה רבה
על היענות מפתיעה עם רעיונות יצירתיים.
סבלנות והקשבה לצרכים.
ואפילו מתנת הדמיה עם רעיון שדובר לאחר ששלחתי תמונה של החדר.
למרות שעדין לא הזמנתי....

• הוסף לסימניות
@eco care
תודה רבה
על היענות מפתיעה עם רעיונות יצירתיים.
סבלנות והקשבה לצרכים.
ואפילו מתנת הדמיה עם רעיון שדובר לאחר ששלחתי תמונה של החדר.
למרות שעדין לא הזמנתי....
בשמחה רבה,
אני תמיד פה לספק תשובות ופתרונות בע"ה
כתיבה וחתימה טובה
eco care

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה