- הוסף לסימניות
עכשיו קיבלתי טלפון מקרובת משפחתי שהיא קנתה לי מצלמת ניקון D7100 עם 4 עדשות...
עוד אין לי מושג איזה.
מתנה....
איך המצלמה?
עוד אין לי מושג איזה.
מתנה....
איך המצלמה?
נכתב ע"י שושיה;1449658:זהו? רק טובה?
עדיף D80?
נכתב ע"י אחינועם;1449706:תצלמי, תשתפי אותנו בתוצאות!
נכתב ע"י רותי ה;1449898:וניתקת לה את הטלפון בלי שידעת על איזה עדשות מדובר???
שיגיעו במהירות ובשלום!
ותמשיכי לעדכן!
אולי התוכניות העתידיות זה לצ'פר את חברי פרוג..?!![]()
אוי לאנכתב ע"י שושיה;1449958:העדשות הן מתוך רשימה שנתן לי דוד דנברג, אל דאגה, היא התייעצה עם המוכר בחנות...
נכתב ע"י דוד דנברג;1450651:אוי לא
הרשימה היתה או או או, את לא צריכה כולן ביחד.
ואם יש מימון מלא היה כדאי להכניס לרשימת המשאלות את ארבעת העדשות האלו :
nikon 14-24 2.8
nikon 24-70 2.8
nikon 70-200 2.8
nikon 105 או פישאיי
ה7100 מצלמה מעולה, שידרוג גדול מאוד ל80, נקודות ומנוע פוקוס משופרים, צבעים טובים ... התוצאה תשתנה מאוד ...
14-24 היא לא פישאיי, היא רחבה, מתאימה לצילום במהלך האירוע ולא כאפקט.נכתב ע"י YochiS;1450654:נשמע שיש לך 2 פישאיי![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים