נכתב ע"י רחלים;1362745:בוודאי שמותר אם את מביאה דבר בשם אומרו או בשם מבצעו.
נכתב ע"י יונה יונה;1362874:(איזו נודניקית אני)
אסור.
לפי כללי פורום צילום.
וברור גם למה, מחר עוד מישהי תעלה צילומי ניו בורן מדהימים של ההיא ומחרתיים זה יעלה תמונות נוף של ההוא, וזה יהפוך ל"פורום תמונות מדהימות מרחבי העולם"
נכתב ע"י אהובי לב;1362882:זה מדהים !!!
מה דעתכם, הילדה צולמה בטבע או בסטודיו ?
נכתב ע"י מלפפון;1362878:מה כואב?
נכתב ע"י shosh22;1362937:ובכלל הרבה צלמות כאן עוסקות גם בעריכה של תמונות "פנטזיה" אז זה גם נותן חומר ללימוד והשראה..
בפורום צילום שהוא גם חצי פורום פוטושופ לא חושבת שאמורה להיות בעיה,
נכתב ע"י RacheliM;1362960:אני כבר מבשלת את התמונות הבאות שלי.......![]()
נכתב ע"י רחלים;1363035:בהרבה מהצילום (א(ו)מנותי) יש גם עריכה דיגיטלית ואין בזה פסול להפך זה מוסיף והולך.
ולהוסיף להשראה לדעתי זה מצוין. לצלמות ולכולן.
נכתב ע"י יונה יונה;1362989:אני לא יודעת כמה אפשר ללמוד בלי לראות תהליך עבודה,
או לפחות קבצי מקור.
נכתב ע"י רחלים;1363059:פעם ראשונה שאת רואה אותי פה?
נכתב ע"י רחלים;1363059:פעם ראשונה שאת רואה אותי פה?
נכתב ע"י רחלים;1363086:באמת אני תוהה, למה את rachelim ולא rachelin?
"בתור יהודיה(גאה) צורם לי לשמוע בנשימה אחת:" מטריף ... מהמם... כנראה שהיא גויה, ואם זה מהמם כנראה שזה בחו"ל..נכתב ע"י Sigalit;1362636:חכמה בגויים תאמין?
תמונות מדהימות ויש הרבה מה ללמוד מהן גם בפן האישי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים