תראו משהו מדהים!

• פותח הנושא po
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קבלו עוד הטלפון כבר בפנים.
יש עוד אין סוף יפים במיוחד אבל זה לא מצליח לעלות לכאן.

קבצים מצורפים

• png 5.png
    KB 277.8 · צפיות: 42
  • png 4.png
    KB 139.8 · צפיות: 46
  • הוסף לסימניות
יאאאאאו אני כבר שנים רוצה ללמוד את זה
איפה לומדים את זה ברמה?

• הוסף לסימניות
מדהיםםםםםםםםםםםםם. כמה בערך אמורה לעלות הזמנה של כזו עוגה - בערך....

• הוסף לסימניות
מה עלות של דבר כזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Splash Design;1171371:
אפשר להכין אותו לבד
אבקת סוכר מרגרינה דבש וצבעי מאכל

מי אמר לך כזה דבר? ממש לא כך מכינים בצק סוכר אין מרגרינה בכלל ואין דבש

אבקת סוכר, חלבון ביצה, גלוקוזה נוזלית !

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1173059:
מי אמר לך כזה דבר? ממש לא כך מכינים בצק סוכר אין מרגרינה בכלל ואין דבש

אבקת סוכר, חלבון ביצה, גלוקוזה נוזלית !
כנראה שיש כמה אפשריות... כמה מתכונים... זה לא סותר
הכנתי הרבה פעמים וזה יצא מצוין ויפיפה

• הוסף לסימניות
נכון שפלסטלינה לא אכילה ,אבל אני עושה הרבה פעמים עם הילדים יצירות מפלסטלינה (זה טוב מאוד למוטוריקה ושיפור שרירי כף היד) הכנו הלו קיטי, ודמויות , והילדים ממש נהנו , ולמי שרוצה להתמקצע וללמוד , לפי דעתי קודם תלכי לחנות אפיה, תקני לך בצק סוכר ופשוט תתאמני ... לאט לאט תראי איך זה יוצא לך מדהים כמעט כמו בתמונה... (אני כותבת כמעט , כי כנראה צריך עוד כמה טיפים כדי להגיע לרמה שבתמונה) למשל האיפור הוא נראה ממש אמיתי!)
(למשל את השער של הדמיות אני עושה מכותש שום )

ולמענכם צרפתי פה הוראות להכנת בצק סוכר למתחילים

קבצים מצורפים

• הוראות בצק סוכר למתחילים.pdf
    KB 202.8 · צפיות: 529
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י Splash Design;1173205:
כנראה שיש כמה אפשריות... כמה מתכונים... זה לא סותר
הכנתי הרבה פעמים וזה יצא מצוין ויפיפה

את יכולה לתת לי מינון מדויק של החומרים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משבצת 2;1173547:
את יכולה לתת לי מינון מדויק של החומרים?
אני אבדוק יותר מאוחר אין את זה עלי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה