תרגום אוטומטי בכרום לא עובד???

• הוסף לסימניות
שלום וברכה

משום מה התרגום אוטומטי בגוגל כרום לא עובד????

• הוסף לסימניות
תודה פרסומון על התגובה המהירה.

אבל בכל אופן לא החכמתי בקישור בכהוא זה חוץ מ'צרת רבים חצי נחמה'
גם מה של עשיתי שום עדכון לאחרונה, וזה בעיה שהגיעה היום במפתיע??

• הוסף לסימניות
האם תרגום אתר מאנגלית לעברית עובד עכשיו בגוגל כרום?
אם כן, כיצד מפעילים אותו?

• הוסף לסימניות
בדרך אגב
חוץ מעברית לאנגלית הכל עובד

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תעשי חיפוש, מישהו פעם העלה את התוסף הזה לאתר, במיוחד עבור החסומים.

באמת תוסף מוצלח מאד.

• הוסף לסימניות
מה שפחות מוצלח בתוסף, זה שהוא מתרגם את הדף הנוכחי ולא אתר שלם, כך שבכל מעבר דף בתוך האתר צריך לתרגם מחדש.

• הוסף לסימניות
היה לי את הבעיה הזו עד לא מזמן,
הסיבה שהפסיק לעבוד לי, זה כי בהתחלה שהתקנתי את הכרום, אז הוא היה שואל אותי מדי פעם האם תרצה לתרגם? והיה או תרגם תמיד, או אל תרגם אף פעם, ולחצתי בטעות על אף פעם והוא נעלם.

עכשיו מצאתי דרך חדשה
יש תוספים שם למעלה , יש תוספים של כרום בלחיצה שם תראה, אז פשוט הוסף תוסף תרגום של כרום ואז כל פעם תצטרך ללחוץ כשדף האינטרנט הוא בשפה לא עברית.

זה נורא פשוט, תמצא את זה מהר כשתחפש בתוספים.

• הוסף לסימניות
עם כל הכבוד לכל התוספים למיניהם
אין ולא היה
משהו שמשתווה לנוחות של התרגום האוטמטי ומהיר של הכרום

• הוסף לסימניות
אני לא מבין הובאה כבר בעבר העצה פשוטה שפוטרת את הבעיה ואף אחד לא מזכיר את זה פה??:cool:
פשוט להכנס להגדרות / שפה ולהוסיף עוד שפה לרשימה (אני מחקתי את האנגלית אבל לא בטוח שיש צורך)ואז כשתכנס לאתר הוא יתרגם לך את זה לשפה שהוספת ואז תשנה את זה לעברית ובאפשריות בצד שמאל תוכל לקבוע שזה תמיד יהיה לעברית והתרגום על מקומו יבא בשלום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lmaof;1147108:
אני לא מבין הובאה כבר בעבר העצה פשוטה שפוטרת את הבעיה ואף אחד לא מזכיר את זה פה??:cool:
פשוט להכנס להגדרות / שפה ולהוסיף עוד שפה לרשימה (אני מחקתי את האנגלית אבל לא בטוח שיש צורך)ואז כשתכנס לאתר הוא יתרגם לך את זה לשפה שהוספת ואז תשנה את זה לעברית ובאפשריות בצד שמאל תוכל לקבוע שזה תמיד יהיה לעברית והתרגום על מקומו יבא בשלום

משום מה אצלי זה לא עוזר:(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי ווייס;1147114:
משום מה אצלי זה לא עוזר:(

אם הסרת את האנגלית והוספת שפה אחרת זה אמור לתרגם לך לשפה שהוספת עשיתי את זה בהרבה מחשבים וזה עזר מעולה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lmaof;1147108:
פשוט להכנס להגדרות [/B]/ שפה ולהוסיף עוד שפה לרשימה (למשל: צרפתית)
(אני מחקתי את האנגלית אבל לא בטוח שיש צורך)
ואז כשתכנס לאתר באנגלית, הוא יתורגם לשפה שהוספת
ואז תשנה את זה לעברית (בתפריט הנפתח השני, בצד ימין)
ובאפשריות בצד שמאל תוכל לקבוע שזה תמיד יהיה לעברית והתרגום על מקומו יבא בשלום

תודה רבה על העיצה כאן והמשך באישי,
ב"ה התרגום מאנגלית לעברית עובד (חבל שהתרגום משובש רעיונית...)

• הוסף לסימניות
מחקתי את האנגלית, נשאר לי רק עברית וכרום עדיין באנגלית.

• הוסף לסימניות
תוסיפי שפה חדשה, למשל: צרפתית
ואז הוא ישאל אם תמיד לתרגם לצרפתית, ותכתבי כן
אח"כ באתר תסדרי לעברית לפי מה שכתוב לעיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה